Actrice vindt incest in 'House of the Dragon' niet ongemakkelijk

Incest in ‘House of the Dragon’ niet ongemakkelijk

Aan seksuele controverse is ook volgens de acteurs niets vreemd.

Glenn Walsh, 17 september 2022 11:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Game of Thrones schuwde zich vaak niet om seksualiteit te vertonen, in welke hoedanigheid dan ook. Maar ook House of the Dragon, de nieuwe hitserie en spin-off van Game of Thrones onthoudt zich hier niet aan. Ster van de serie Milly Alcock vertelt dat ze met bepaalde scènes geen problemen had.
Elke zondag komt een nieuwe aflevering uit van House of the Dragon. Met elk nieuwe twists en meeslepende verhalen. Afgelopen zondag was er weer een met de nodige incest. Rhaenyra Targaryen en haar oom Daemon Targaryen hadden het in deze aflevering iets gezelliger samen dan men van een oom en 17-jarig nichtje zouden verwachten.

Goede begeleiding
Actrice Milly Alcock, die de rol speelt van Rhaenyra Targaryen, vertelt in een recent interview dat ze geen problemen had met de scène. Zij en Matt Smith, die de rol van haar oom Daemon Targaryen speelt, zijn goede vrienden buiten de set. Voor hen is een zogenoemde ‘intimiteitscoördinator’ toegewezen en alle handelingen zijn al maanden van te voren besproken.

Wat Milly Alcock wel verbaasde was de set met alle figuranten. De regisseur Clare Kilner had er voor gezorgd dat zij nog niets van de set hadden gezien. De eerste keer dat ze de set op liepen om de scènes op te nemen stuitte ze op een kamer vol naakte figuranten die al 12 uur lang elkaar aan het bevredigen waren. Ze voelde zich ten opzichte van de figuranten wat ”overdressed”.

Nieuwsgierig geworden? Kijk elke week een nieuwe aflevering House of the Dragon op HBO Max.
Bron: New York Post

Lees meer over: House of the Dragon, Milly Alcock, Matt Smith, HBO Max

Populair nieuws