search
Topdrukte op Disney+ in volle serieweek
Series / Featured

Topdrukte op Disney+ in volle serieweek

Disney+ voegde weer heel wat nieuws toe; dit is het nieuwe aanbod dat je nu kan zien.

Elke zaterdag duiken we in het nieuwe aanbod van Disney+. Deze week was een behoorlijk drukke, met drie complete nieuwe series en nog eens 7 verschillende series met een nieuwe aflevering. Laten we er maar meteen in duiken!

The Holiday (seizoen 1): Vier families gaan met elkaar op luxe droomvakantie, maar een duister geheim leidt tot angst voor verraad - en eindigt in moord.

Sherlock (seizoen 1-4): Sherlock Holmes was een moderne man. De wereld is oud geworden. Nu is hij terug zoals hij zou moeten zijn: gespannen, moeilijk en gevaarlijk om te kennen. Samen met oud-militair John Watson neemt hij opdrachten op die niemand opgelost krijgt.

Maggie (seizoen 1): Daten is al moeilijk genoeg, maar nog moeilijker als je helderziende bent. Maggies gave stelt haar in staat om in de toekomst te kijken van haar vriendinnen, ouders, klanten en willekeurige mensen op straat. Wanneer ze na een ontmoeting met een vreemdeling een glimp begint op te vangen van haar eigen toekomst, wordt haar romantische leven plots een stuk ingewikkelder.

En deze afleveringen
The Zone: Survival Mission (S01E04)
Short Circuit (S02E06)
High School Musical: The Musical: The Series (S03E08)
Fearless: The Inside Story of the AFLW (S01E04)
American Horror Stories (S02E03)
She-Hulk: Attorney at Law (S01E05)
Mike (S01E05, S01E06, S01E07 en S01E08)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen