Deze 3 series op HBO Max moet je gezien hebben

Deze 3 series op HBO Max moet je gezien hebben

Het aanbod van HBO Max staat boordevol opvallende series, dit zijn er 3.

Jim Pedd, 18 september 2022 10:05

Elke zondag tippen we je drie toffe series die je gezien moet hebben. Deze week hebben we drie series van HBO Max die je wellicht al gezien hebt, maar mocht dat niet zo zijn, raden we je aan ze zeker nog even te kijken!
Het zijn drie series in compleet verschillende genres: Chernobyl is een historisch drama dat draait om de grote ramp in Chernobyl in de jaren tachtig en de manier waarop daarmee omgegaan is. Dan is er de serie The White Lotus die je ook gezien moet hebben en draait om een luxe resort waar een en ander behoorlijk uit de hand loopt. En tot slot is er de briljante serie Succession die draait om een grove strijd om de opvolging binnen een groot mediaconglomeraat.

Drie series die je echt moet zien
Hieronder de drie series:

Chernobyl: Dit is het verhaal van het nucleaire ongeluk in 1986 - een van de ergste door mensen veroorzaakte rampen in de geschiedenis - en van de dappere mannen en vrouwen die offers hebben gebracht om Europa te redden van een onvoorstelbare ramp.

Succession: Logan Roy en zijn vier kinderen bezitten de grootste media en entertainmentconglomeraten van de wereld. Succession volgt de familie Roy tijdens het uitstippelen van hun toekomst als hun bejaarde vader zich langzaam terugtrekt uit het bedrijf.

The White Lotus: De HBO-serie The White Lotus van Mike White bestaat uit zes afleveringen en is een sociale satire over de perikelen van diverse medewerkers en gasten van een exclusief, paradijselijk resort op Hawaï gedurende een roerige week.

Lees meer over: HBO Max, tips

Populair nieuws