search
Speelt deze Hollywoodster straks in 'Squid Game'?
Series / Nieuws

Speelt deze Hollywoodster straks in 'Squid Game'?

De Koreaanse productie zegt uitzondering te maken voor één bijzondere westerse ster.

Het eerste seizoen van Squid Game is ontzettend goed ontvangen. Logisch dus dat er een tweede seizoen zal volgen. De regisseur van de serie Hwang Dong-Hyuk zegt dat er geen plannen zijn om in het tweede seizoen Hollywoodsterren in te zetten. Maar hij zou wel een uitzondering maken voor niemand minder dan Leonardo DiCaprio.

Vanwege het succes van Squid Game bij de afgelopen Emmy Awards werd er door Netflix een persconferentie georganiseerd. Hierin werd Hwang Dong-Hyuk gevraagd naar wat er te verwachten valt in het tweede seizoen, en of er plannen zijn om Hollywoodsterren te casten. Hij vertelde dat dat niet het geval is, in ieder geval voor seizoen twee.

Meer games in Korea
Het tweede seizoen zal zich weer afspelen in Korea, maar misschien dat er verder over de grens gekeken kan worden in seizoen drie. Leonardo DiCaprio heeft al eens aangegeven dat hij enorm fan is van de serie. Dus als er tijd voor is of als de mogelijkheden er zouden zijn zou Leonardo Dicaprio zeer zeker gevraagd worden door de regisseur.

Er is nog niet veel bekend over het nieuwe seizoen. Wel kunnen kijkers weer de bekende Lee Jung-jae, die de hoofdrol speelt van Seong Gi-hun, en Lee Byung-hun, die de rol van 'The Frontman' speelt, verwachten. Naast de vertrouwde gezichten zullen er ook weer veel nieuwe puzzels en uitdagingen hun opwachting maken.

Kijk alle afleveringen van Squid Game op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen