search
Deze 'Stranger Things'-ster zegt graag op spectaculaire wijze dood te gaan
Series / Nieuws

Deze 'Stranger Things'-ster zegt graag op spectaculaire wijze dood te gaan

Sommige acteurs en actrices hebben werkelijk alles over voor hun rol.

Stranger Things heeft door de seizoenen heen de nodige tragische momenten gekend waarbij de kijkers afscheid hebben moeten nemen van bepaalde personages. Maya Hawke zegt dat ze graag dood gaat in het laatste seizoen om zo als een held ten onder te gaan.

Het is nog afwachten wat er verwacht kan worden van het laatste seizoen Stranger Things. Maya Hawke, die de rol van Robin Buckly speelt, heeft alvast aangegeven dat als de kans zich voordoet zij graag zou willen sterven als een van de (anti)helden in de voorgaande seizoenen. Of de dochter van acteur Ethan Hawke en actrice Uma Thurman in de serie daadwerkelijk zo aan haar einde komt is nog maar te zien.

Er zullen sowieso wel doden vallen
Ze vertelt in een recent interview dat het het laatste seizoen is en er dus waarschijnlijk veel doden gaan vallen. En als de makers van Stranger Things The Duffer Brothers haar niet zo aan haar einde willen laten komen dan staat ze ook erg open voor een spin-off waarin doorgegaan wordt op de avonturen van Robin samen met Steve Harrington, die gespeeld wordt door acteur Joe Keery.

Ze is nooit echt een voorstander geweest van spin-offs maar als ze samen met Joe Keery een spin-off kan maken zou ze er direct voor open staan. Hij is zo grappig en slim en geweldig maar daarnaast weet hij ook heel goed zijn grenzen aan te geven. Hij is een fantastische collega, aldus de 24-jarige Maya Hawk over Joe Keery.




Seizoen vijf laat nog even op zich wachten, maar je kijkt de andere vier seizoenen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen