search
Deze 7 series komen nieuw naar Netflix de komende week
Series / Featured

Deze 7 series komen nieuw naar Netflix de komende week

Netflix voegt weer flink wat nieuwe titels toe aan zijn grote aanbod.

7 nieuwe series kan je deze week zien op Netflix. Zoals je gewend zal zijn van ons, zetten we ook vandaag weer het nieuwe aanbod voor de komende dagen op een rij.

VANAF 21 SEPTEMBER
Iron Chef Mexico: In deze kookwedstrijd neemt aanstormend talent het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.

Designing Miami: Voor Ray en Eilyn Jimenez, is het huwelijk en bedrijf een perfecte match. Ze herstijlen huizen voor rijke klantne in Miami.

VANAF 22 SEPTEMBER
Snabba Cash (seizoen 2): De levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmant bendelid en een tiener met problemen botsen tijdens een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom.

Thai Cave Rescue: Een team Thaise voetballertjes en hun assistent-coach raken gevangen in de Tham Luang-grot. Ze worden door een wereldwijde reddingspoging uit hun penibele situatie bevrijd.

VANAF 23 SEPTEMBER
The Girls at the Back: Nadat een van hen kanker blijkt te hebben, storten vijf vriendinnen zich tijdens hun jaarlijkse vakantie op de dingen die ze absoluut nog willen doen.

Jamtara - Sabka Number Ayega (seizoen 2): Een groepje jonge mannen heeft een lucratieve phishing-operatie, tot een corrupte politicus mee wil doen en een agent ertegen wil vechten.

VANAF 24 SEPTEMBER
Dynasty (seizoen 5): De Carringtons en Colby's vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen