Goed nieuws over de meest geanticipeerde 'Star Wars'-serie

Goed nieuws over de volgende 'Star Wars'-serie

Star Wars The Acolyte heeft weer een belangrijk nieuw castlid gevonden.

Jim Pedd, 25 september 2022 10:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De aankomende televisieserie Star Wars: The Acolyte is een van de meest opwindende en ambitieuze projecten in het sterrenstelsel ver, ver weg.
Variety heeft vandaag weer iets opvallend nieuws te melden over de serie. Star Wars: The Acolyte blijkt Manny Jacinto gecast te hebben in een van de hoofdrollen.

Star Wars: The Acolyte
Een van de zaken die zo interessant zijn aan de show Star Wars: The Acolyte, is dat de serie niet direct leunt op de allerbekendste castleden om zichzelf de wereld in te prijzen. In plaats daarvan zien we heel wat bekende personages voorkomen die recent doorbraken.

Zo voegt Jacinto zich bij Amandla Stenberg, Jodie Turner-Smith en Lee Jung-jae. De serie Star Wars: The Acolyte wordt ontwikkeld door Leslye Headland.

Naast de opwindende castleden die toegevoegd worden aan de cast van Star Wars: The Acolyte, is er nog iets tofs.

Star Wars: The Acolyte is namelijk de eerste live-action verkenning van een tijdperk in de hele Star Wars-franchise dat we nog niet zagen.

Ruwweg honderd jaar voor de gebeurtenissen van Star Wars: The Phantom Menace speelt Star Wars: The Acolyte zich namelijk af, in de vroege dagen van de wederopstanding van de Sith.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Wars, The Acolyte, Disney Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws