search
Goed nieuws over de meest geanticipeerde 'Star Wars'-serie
Series / Nieuws

Goed nieuws over de meest geanticipeerde 'Star Wars'-serie

Star Wars The Acolyte heeft weer een belangrijk nieuw castlid gevonden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De aankomende televisieserie Star Wars: The Acolyte is een van de meest opwindende en ambitieuze projecten in het sterrenstelsel ver, ver weg.

Variety heeft vandaag weer iets opvallend nieuws te melden over de serie. Star Wars: The Acolyte blijkt Manny Jacinto gecast te hebben in een van de hoofdrollen.

Star Wars: The Acolyte
Een van de zaken die zo interessant zijn aan de show Star Wars: The Acolyte, is dat de serie niet direct leunt op de allerbekendste castleden om zichzelf de wereld in te prijzen. In plaats daarvan zien we heel wat bekende personages voorkomen die recent doorbraken.

Zo voegt Jacinto zich bij Amandla Stenberg, Jodie Turner-Smith en Lee Jung-jae. De serie Star Wars: The Acolyte wordt ontwikkeld door Leslye Headland.

Naast de opwindende castleden die toegevoegd worden aan de cast van Star Wars: The Acolyte, is er nog iets tofs.

Star Wars: The Acolyte is namelijk de eerste live-action verkenning van een tijdperk in de hele Star Wars-franchise dat we nog niet zagen.

Ruwweg honderd jaar voor de gebeurtenissen van Star Wars: The Phantom Menace speelt Star Wars: The Acolyte zich namelijk af, in de vroege dagen van de wederopstanding van de Sith.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen