'House of the Dragon'-populariteit valt zwaar tegen

House of the Dragon-populariteit valt zwaar tegen

Milly Alcock speelt een hoofdrol in House of the Dragon van HBO Max en worstelt met roem.

Jim Pedd, 25 september 2022 10:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

House of the Dragon is nu vijf afleveringen onderweg en de serie is een grote hit gebleken. Groot genoeg om een tweede seizoen te rechtvaardigen. En de kijkcijfers groeien gestaag door de afgelopen weken.
Maar de roem die gepaard gaat met dit soort series, kan soms een hard gelag zijn voor castleden. Milly Alcock, die de rol van het fanfavoriete personage Rhaenyra Targaryen speelt in House of the Dragon, onthulde dat ze de roem soms erg moeilijk vindt.

House of the Dragon-roem
Milly Alcock verscheen bij Nylon en onthulde daar dat ze het zwaar vindt om ineens zo beroemd te zijn geworden.

"Ik probeer er niet naar te kijken en probeer niet in te gaan op berichten, omdat het mij niet gaat helpen," begon Alcock haar verhaal.

"Het maakt mij enorm nerveus. Mijn gezicht continu zien is enorm beperkend. Niemand zou dat moeten doen. Het is echt verschrikkelijk man. Ik weet niet hoe de socialites van de wereld daarmee omgaan. Het drukt me van de muur en is enorm ingewikkeld om mee om te gaan."

Alcock: "ik ken niet echt iemand die meegemaakt heeft wat ik meemaak. Al mijn vrienden zijn heel normaal, gaan naar de universiteit en doen basisdingen en mijn familie zit niet in de kunsten, dus het is vreemd."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Milly Alcock, House of the Dragon, HBO Max

Populair nieuws