Griezelige trailer 'Dahmer' met doodenge Evan Peters

Griezelige trailer 'Dahmer' met enge Evan Peters

'American Horror Story'-ster Evan Peters is als weerzinwekkende seriemoordenaar te zien in deze nieuwe miniserie.

Nina Beerendonk, 19 september 2022 17:24

Films en series over seriemoordenaars lijken de laatste tijd een trend te zijn op vrijwel alle streaming platformen. En de trend zet zich voort, want later deze maand zal Monster: The Jeffrey Dahmer Story op Netflix verschijnen. Deze miniserie zal gaan over het leven van de beruchte Amerikaanse seriemoordenaar Jeffrey Dahmer en de nieuwe trailer is al genoeg om je de rillingen te bezorgen.

In de serie is American Horror Story-ster Evan Peters te zien als de veroordeelde seriemoordenaar. De bijna drie minuten durende trailer geeft de kijker alvast een blik op de angstaanjagende wereld van Dahmer's verdraaide realiteit. Ryan Murphy werkt mee als producer van de serie, met wie Peters al eerder samenwerkte in American Horror Story en Pose.

Evan Peters speelt rol van monster
Naast Evan Peters zullen ook Niecy Nash, Colin Ford, Shaun Brown en Richard Jenkins in de serie te zien zijn. Deze miniserie is echter niet de enige serie over Jeffrey Dahmer die binnenkort op Netflix zal verschijnen. Zo is ook de documentaireserie Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes in aantocht.

De eerste oordelen die over de serie verschijnen zijn lovend, vooral over hoe Evan Peters de rol van Dahmer neerzet. Zijn uitstraling zou net zo weerzinwekkend zijn als die van de echte seriemoordenaar, die in de jaren 90 zelf vermoord werd door een medegevangene.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story is vanaf 21 september te zien op Netflix. Hieronder kun je de trailer alvast bekijken.


Bron: We Got This Covered

Lees meer over: Netflix, Evan Peters, Ryan Murphy, American Horror Story

Populair nieuws