search
Verrassende terugkeer voor 'Halo'-personage
Series / Nieuws

Verrassende terugkeer voor 'Halo'-personage

Een personage dat vermoedelijk stierf in het eerste seizoen van Halo keert terug voor seizoen 2.

Paramount+ kondigde onlangs aan dat productie van Halo seizoen 2 van start is gegaan. Tussen de acteurs die erbij betrokken zijn stond een verrassende naam voor iedereen die het eerste seizoen heeft gezien...

Tussen de nieuwe namen zien we Joseph Morgan (Vampires Diaries) als James Ackerson and Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive) als Talia Perez, maar tussen de terugkerende acteurs staat iets wat interessanter is.

Terugkerende acteur Halo
Zo zien we de naam Charlie Murphy staan, die de spion Makee speelde in het eerste seizoen van Halo. Net als de Master Chief was Makee zeer geïnteresseerd in de artefacten waar het plot van seizoen 1 om draaide.

In de finale zien we hoe Makee vermoedelijk om het leven komt. Ze raakte het artefact aan, waardoor ze samen met Master Chief in een soort van trans belandde, die pas gebroken werd toen het Silver Team-lid Kai haar neerschoot.

We zagen Makee voor het laatst toen ze vermoedelijk dood op de grond lag, maar misschien is dat niet wat het lijkt. De actrice keert dus terug voor het tweede seizoen.

Natuurlijk hoeft dit niet perse te betekenen dat Makee niet dood is. Zo kan ze ook terugkeren voor flashbacks. Het tweede seizoen van Halo is net in productie gegaan, dus het zal nog even duren voordat we het kunnen zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen