Dit personage hoef je voorlopig niet in 'Cobra Kai' te verwachten

De toekomst van dit personage is na het laatste seizoen erg onzeker geworden.

Mitchell van Vuren, 20 september 2022 07:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het einde van seizoen 5 van Cobra Kai maakt de toekomst van Terry Silver in aankomende seizoenen een twijfelgevalletje. Met de antagonist in de boeien is het nog maar de vraag of het personage, gespeeld door Thomas Ian Griffith, nog terug zal keren.
Aan het einde van het vijfde seizoen ontmaskerden de studenten van Miyagi-do en Eagle Fang Terry toen hij de scheidsrechter bij het toernooi van All-Valley had omgekocht. Dit zou leiden tot de laatste krachtmeting tussen Terry en Daniel.

Tijdens deze rematch wist Daniel van Terry te winnen, en werd het bedrog van Terry geopenbaard. Door deze en andere misdaden wordt Terry Silver in de gevangenis gegooid, wat tevens het einde is van het seizoen. Zal Terry hier ook uit terugkeren, of blijft hij voor de komende seizoenen achter slot en grendel?

De ongewisse toekomst van Terry Silver
Seizoen 5 maakt duidelijk dat de advocaten van Terry er alles aan zullen doen om hem uit de bak te krijgen, en met de enorme rijkdom van Terry lijkt het niet onrealistisch dat de man vroeg vrij zou kunnen komen.

Maar het personage terugbrengen zou een grote fout kunnen zijn voor het zesde seizoen. Deze keuze zou de triomf uit seizoen 5 volledig ongedaan maken en de risico vormen dat de eerdere verhaallijn rondom John Kreese zou worden herhaald in een nieuw seizoen.

Laten we dus hopen dat Terry nog lang in de bajes mag verblijven en in ieder geval voor enkele seizoenen daar blijft zitten.


Bron: ScreenRant

Lees meer over: cobra kai, terry silver, ralph macchio, netflix

Populair nieuws