search
3 ijzersterke series op Netflix om in één ruk te bingen

3 ijzersterke series op Netflix om in één ruk te bingen

Met deze 3 series kan je voorlopig weer je Netflix-honger stillen.

Mitchell van Vuren
Vind hieronder weer 3 vette Netflix-tips voor topseries, die zeker het proberen waard zijn. Ontdek zelf wat bij jou past en lees verder!

Trapped | Kijk nu! | 2 seizoenen
Wanneer een ijzige sneeuwstorm een afgelegen dorpje in IJsland afsnijdt van de rest van de wereld, lijkt het kwaad al geschied. Maar niemand had verwacht dat een moord de situatie nog erger zou maken.

De lokale politie kan niets anders doen dan zonder hulp van buitenaf de zaak oplossen. Het brengt een kant van het dorpje naar boven, dat beter verborgen had kunnen blijven…Narco-Saints | Kijk nu! | 6 afleveringen
In deze Zuid-Koreaanse serie speelt Suriname een verbazingwekkend grote rol. De zakenman Kang In-gu wordt op een levensgevaarlijke reis gestuurd, tegen wil en dank aan hem opgelegd door de Nationale Inlichtingendienst van Zuid-Korea.

Kang In-gu moet namelijk helpen om de Koreaanse drugsbaron Jeon Yo-hwan op te pakken, die Suriname in zijn greep heeft.The Last Kingdom | Kijk nu! | 5 seizoenen
In het jaar 872 hebben de binnenvallende Denen grote delen van het huidige Engeland overgenomen. Als laatste vestiging houdt het Saksische koninkrijk Wessex stand tegen de indringers onder leiding van koning Alfred.

Temidden deze oorlog wordt de zoon van een Saksische edelman, Uhtred, gevangengenomen door de Denen en opgevoed als een van hen. Hij moet later in zijn leven kiezen tussen de Denen en de Saksen, en wordt door die keuze zwaar op de proef gesteld.

Aanbevolen artikelen