search

Ons nieuws van woensdag 21 september 2022

Disney+ onthult 'Hellraiser' vol bloed en geweld
Films / Nieuws

Disney+ onthult 'Hellraiser' vol bloed en geweld

De Hellraiser reboot verschijnt begin volgende maand op de streamer.

Even geleden debuteerde op Disney+ de film Prey, een goed ontvangen nieuwe film in de Predator-filmreeks. Binnenkort verschijnt op de streamer de reboot van de bekende horrorfilm Hellraiser en hopelijk wordt deze film niet zo goed ontvangen.

Als voorproefje heeft Hulu, de Amerikaanse streamingdienst waarop de film verschijnt, de eerste trailer vrijgegeven. Hieronder zie je hoe de bekende puzzeldoos, de 'Lament Configuration', de deuren van de hel openzet.

Cenobites komen Riley halen
In de film draait het vooral om het personage van actrice Odessa A'zion. Zij speelt Riley, een jonge vrouw, die in het bezit van de puzzeldoos. Uiteraard gaat ze puzzelen en roept ze onbedoeld de sadistische bovennatuurlijke wezens op, de Cenobites.

De bekendste van de Cenobites is uiteraard Pinhead. Dit wezen wordt gespeeld door Jamie Clayton, die je mogelijk nog kent uit de Netflix-serie Sense8. Hellraiser staat op 7 oktober op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelijke horrorserie vanaf vandaag te streamen op Netflix
Series / Nieuws

Gruwelijke horrorserie vanaf vandaag te streamen op Netflix

De serie vertelt het zowaar waargebeurde verhaal van de seriemoordenaar Jeffrey Dahmer...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De gruwelijke verhalen van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer zullen veel mensen wellicht niet onbekend in de oren klinken. Vanaf vandaag is op Netflix de serie Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story te bekijken die het verhaal van deze gruwelijke moordenaar tot leven brengt.

We keren terug in de tijd, meer bepaald naar de jaren 1978 tot 1991. In deze periode nam de seriemoordenaar Jeffrey Dahmer op de meest gruwelijke wijze het leven van maar liefst 17 onschuldige slachtoffers.

Er wordt in de serie voornamelijk aandacht besteed aan minder bedeelde slachtoffers en hun gemeenschappen. Onder meer het falen van de politiediensten zorgde ervoor dat één van de meest beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis van de Verenigde Staten zomaar even meer dan tien jaar lang zijn gang kon gaan.

X-Men
Geloof het of niet, maar deze nieuwe, gruwelijke horrorserie heeft een link met X-Men. Het is namelijk acteur Evan Peters die in de huid zal kruipen van de moordenaar Jeffrey Dahmer. Voor Niecy Nash geldt dat ze de rol op zich neemt van Glenda Cleveland. Zij is de buurvrouw van Dahmer. Het was zij die er op een zeker ogenblik voor koos om het verdachte gedrag van haar buurman te melden aan de FBI.

Heeft bovenstaande je benieuwd gemaakt naar deze gloednieuwe horrorserie genaamd Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Je kan deze gloednieuwe reeks namelijk vanaf nu streamen op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dikke tegenvaller voor 'Ted Lasso'-fans
Series / Nieuws

Dikke tegenvaller voor 'Ted Lasso'-fans

Fans die zitten te wachten op seizoen drie van 'Ted Lasso' zullen nog even geduld moeten hebben...

Veel mensen wachten met smart op het derde seizoen van de serie Ted Lasso. Helaas lijkt het erop dat dit seizoen nog wel even op zich zal laten wachten. Fans moeten zeker nog geduld hebben tot begin volgend jaar…

Puck News meldt dat het maken van de twaalf afleveringen van het derde seizoen tot nu toe ongeveer een jaar heeft gekost en er nog geen einde in zicht is. Jason Sudeikis, Brendan Hunt en Joe Kelly zijn vorig jaar in september begonnen met schrijven, maar besloten een aantal maanden later dat de scripts een aanzienlijke herschrijving nodig hadden.

Een hoop tegenslagen
Hierdoor konden de opnames pas beginnen in maart, waarna een locatie shoot in Amsterdam de boel nog meer vertraagde. Samen met een lange postproductie zorgt dit er dus voor dat het maken van het seizoen veel extra tijd kost.

Daarnaast is ook het budget van het derde seizoen van Ted Lasso met 20-30% gestegen, waarvan wordt verwacht dat Warner Bros. Television en Apple TV de kosten regelen.

Wanneer kunnen we het nieuwe seizoen verwachten?
Het lijkt erop dat de afleveringen die deze zomer uitgezonden hadden moeten worden nog niet eens bijna zijn afgerond. Deze zullen dus zeker niet klaar zijn voor het einde van dit jaar. Hoogstwaarschijnlijk zullen de afleveringen in ieder geval rond mei 2023 verschijnen, net op tijd voor de deadline van de Emmy's.

Nog even de eerste twee seizoenen kijken terwijl je wacht? 'Ted Lasso' is te vinden op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon' doet het niet zo goed als 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

'House of the Dragon' doet het niet zo goed als 'Game of Thrones'

De prequelserie zit al op de helft van de tien afleveringen in het eerste seizoen.

De afgelopen periode schreven we al flink wat berichten over het succes van House of the Dragon. De kijkcijfers zouden tegenvallen. Ondanks dat de serie het zwakker doet dan de moederserie Game of Thrones, zal HBO Max waarschijnlijk niet ontevreden zijn.

De vijfde aflevering van House of the Dragon verscheen afgelopen zondag in de States op HBO en HBO Max en werd beter bekeken dan aflevering vier, met een stijging van drie procent. Maar liefst bijna 2,6 miljoen kijkers keken de aflevering tijdens de lineaire uitzending op het betaalkanaal HBO.

Gemiddeld trekken de afleveringen tot op heden zo'n 29 miljoen kijkers in de States en dat is ontzettend veel voor een serie op kabeltv en een streamingdienst.

Game of Thrones deed het beter
Niet geheel onverwacht deed het laatste seizoen van Game of Thrones het beter. De zes afleveringen van seizoen acht trokken gemiddeld 44 miljoen kijkers.

Wat de impact van aflevering zes zal zijn, valt nog te bezien. Naar verluidt neemt die aflevering een flinke sprong in de tijd waardoor bepaalde personages / acteurs van het toneel zijn verdwenen en nieuwe hun intrede doen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vertrokken acteur doet 'NCIS' eindelijk eens veranderen
Series / Nieuws

Vertrokken acteur doet 'NCIS' eindelijk eens veranderen

De Opening Credits zijn na jaren eindelijk eens aangepast door vertrek Mark Harmon.

Een van de grootste series wereldwijd is de misdaad-/dramareeks NCIS. De serie draait al twintig seizoenen en heeft al vele spin-offs gekregen. Nu is er een grote verandering voor de serie door het vertrek van Mark Harmon.

Harmon speelde vanaf het begin van de serie de rol van Leroy Jethro Gibbs. De acteur vertrok even geleden bij NCIS en nu zijn de 'opening credits' van de serie daarop aangepast.

Harmon definitief uit NCIS
Voor het eerst in bijna twintig jaar zal daardoor niet het gezicht van Harmon als eerste getoond worden. Nu krijgen we Sean Murray, die Timothy (Tim) McGee, speelt te zien.

Harmon koos een tijdje geleden om een bijrol in seizoen 19 te spelen, in plaats van te vertrekken aan het einde van het 18e seizoen. Naar verluidt zou CBS de serie anders niet hebben verlengd. Dit zorgde ervoor dat hij tot de première van seizoen 20 te zien was bij de start van de begintitels.

Ondanks de beperkte rol van Harmon in seizoen 19 bleef NCIS een van de meest bekeken series, waardoor de serie toch werd verlengd zonder het boegbeeld. In Nederland kijk je NCIS op FOX.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze erotische film kreeg tot opluchting van actrice géén tv-serie
Series / Nieuws

Deze erotische film kreeg tot opluchting van actrice géén tv-serie

Sarah Michelle Geller was erg blij dat de pilot van de tv-serie Cruel Intentions niet tot de serie leidde.

Misschien weet je het nog. In 2016 nam de tv-zender NBC een pilot op voor een serie gebaseerd op de film Cruel Intentions. De serie werd uiteindelijk niet gemaakt, tot opluchting van Sarah Michelle Geller.

De actrice sprak met The New York Times en ze gaf aan dat ze eigenlijk heel erg blij was dat er niets gedaan is met de pilotaflevering en de serie er dus niet kwam.

"Dat was een hele gekke tijd. Niets in het nadeel van NBC, maar Cruel Intentions zou direct naar streaming gaan. Op de eerste dag dacht ik: 'Dit werkt niet.' Het is gewoon geen netwerkserie. En als het een netwerkserie is, zijn het niet mijn Cruel Intentions. Dus ik was eigenlijk dankbaar," aldus Gellar.

Tv-serie Cruel Intentions
De serie moest zich zeventien jaar na de gebeurtenissen in de film afspelen. Het verhaal zou over Bash Casey (Taylor John Smith) gaan, de zoon van Sebastian Valmont (Ryan Phillippe) en Annette Hargrove (Reese Witherspoon). Hij zou het dagboek van zijn overleden vader vinden waardoor hij al snel in een wereld van leugens, seks en macht geworpen zou worden.

Ook Geller zou weer te zien zijn, als Kathryn Merteuil. Zij probeerde in de pilot de macht over Valmont International te krijgen.

Even geleden werd duidelijk dat IMDb TV werkt aan een nieuwe Cruel Intentions-film met een compleet nieuwe cast en een aangepast verhaal.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slavernij-film met Will Smith in december op Apple TV+?
Films / Nieuws

Slavernij-film met Will Smith in december op Apple TV+?

Opnieuw een Oscarnominatie voor de uit de publiciteit verdwenen acteur?

Emancipation, de eerste film met Will Smith sinds zijn omstreden aanvaring met Chris Rock eerder dit jaar, lijkt al snel een release te krijgen. Lees hieronder wanneer de film naar alle waarschijnlijkheid te streamen zal zijn.

Volgens een tweet van Hollywood-insider Jeff Sneider zou Apple TV+ de film al willen uitbrengen in december 2022. Bobo's bij Apple hadden de film willen uitstellen tot 2023, maar nu lijken ze toch besloten te hebben tot een eerdere release om mee te kunnen dingen naar grote filmprijzen. Natuurlijk moet dit nog officieel aangekondigd worden door Apple.

Een heftig verhaal
Emancipation werd geregisseerd door Antoine Fuqua (Training Day) en gaat over Peter (Smith), een slaaf die ontsnapt uit Louisiana na bijna te zijn overleden na een felle reeks zweepslagen. Peter weet te ontsnappen uit de klauwen van de koelbloedige slavenhandelaars en reist af naar het noorden, waar hij zich voegt bij het Union-leger.

De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een slaaf genaamd Gordon. Foto's van zijn met zweepslagen bewerkte rug werden in 1863 wereldwijd verspreid en dienden als bewijs van de gruwelijkheden van de Amerikaanse slavernij.

Volgens bronnen zou de rol Smith, ware het niet voor zijn acties, wel eens een tweede Oscar kunnen opleveren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Whoopi Goldberg geeft update over 'Sister Act 3' van Disney+
Films / Nieuws

Whoopi Goldberg geeft update over 'Sister Act 3' van Disney+

Het ziet er veelbelovend uit voor de nonnen-sequel waar al jaren over wordt gesproken.

Het is nagenoeg precies een jaar geleden sinds we voor het laatst iets hebben gehoord over comedy-sequel Sister Act 3. Tijd dus voor een update, die hoofdrolspeler Whoopi Goldberg ons hieronder geeft.

Tijdens een recente afleveirng van The View liet Goldberg weten dat er nog steeds aan de film wordt gewerkt. Ze was in de aflevering te zien samen met Jenifer Lewis, die naast Goldberg was te zien in de vorige twee Sister Act-films.

Goldberg zei het volgende tegen Lewis toen ze de studio binnenkwam:

"Je weet dat we die film nog steeds gaan maken, hé."

Waarop Lewis reageerde met:

"Ja natuurlijk, lieverd. Ik kan niet wachten!"

Eerder werd al bekend dat Tim Federle, bedenker van High School Musical: The Musical: The Series, Sister Act 3 zal regisseren. Het script komt uit de pen van Madhuri Shekar. Tyler Perry zal samen met Goldberg produceren. Nu is het alleen nog wachten op een aankondiging van Disney!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Videoland start binnenkort met deze gloednieuwe serie
Series / Nieuws

Videoland start binnenkort met deze gloednieuwe serie

Deze serie lijkt misschien qua naam, maar zeker niet qua inhoud op de Videolandserie 'Mocromaffia'.

Op 30 september is de nieuwste Videolandserie te vinden bij de Nederlandse streamingdienst, namelijk Moedermaffia! Deze verbastering van Mocromaffia gaat zeker niet over misdaad, maar over alle kommer en kwel rondom het moederschap. Bekijk hieronder de trailer van deze hilarische komedieserie!

In de serie speelt Loes Haverkort de stuntelige moeder Daan, die door een recente scheiding op de bank is beland. Een ideale stiefmoeder verschijnt opeens op het toneel om Daans dochterje Pip van haar af te nemen.

Het moederschap blijkt zo makkelijk nog niet in de Videolandserie. Daan zal er namelijk alles aan moeten doen om te bewijzen dat zij een échte moeder kan zijn voor Pip.

Wie zijn in Moedermaffia te zien?
In de serie zullen naast Haverkort ook Benja Bruijning, Beppie Melissen, Tina de Bruin en Britt Scholt te zien zijn.

Anna van Keimpema, bekend van haar regiewerk voor de Mees Kees-serie, zal optreden als regisseur. De producent van de serie, en tevens een van de schrijvers, is Anjali Taneja, die bekend werd met Het Huis Anubis.

Bekijk de trailer voor de Nederlandse komedieserie hieronder!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 ijzersterke series op Netflix om in één ruk te bingen
Series / Netflix Kijktip

3 ijzersterke series op Netflix om in één ruk te bingen

Met deze 3 series kan je voorlopig weer je Netflix-honger stillen.

Vind hieronder weer 3 vette Netflix-tips voor topseries, die zeker het proberen waard zijn. Ontdek zelf wat bij jou past en lees verder!

Trapped | Kijk nu! | 2 seizoenen
Wanneer een ijzige sneeuwstorm een afgelegen dorpje in IJsland afsnijdt van de rest van de wereld, lijkt het kwaad al geschied. Maar niemand had verwacht dat een moord de situatie nog erger zou maken.

De lokale politie kan niets anders doen dan zonder hulp van buitenaf de zaak oplossen. Het brengt een kant van het dorpje naar boven, dat beter verborgen had kunnen blijven…



Narco-Saints | Kijk nu! | 6 afleveringen
In deze Zuid-Koreaanse serie speelt Suriname een verbazingwekkend grote rol. De zakenman Kang In-gu wordt op een levensgevaarlijke reis gestuurd, tegen wil en dank aan hem opgelegd door de Nationale Inlichtingendienst van Zuid-Korea.

Kang In-gu moet namelijk helpen om de Koreaanse drugsbaron Jeon Yo-hwan op te pakken, die Suriname in zijn greep heeft.



The Last Kingdom | Kijk nu! | 5 seizoenen
In het jaar 872 hebben de binnenvallende Denen grote delen van het huidige Engeland overgenomen. Als laatste vestiging houdt het Saksische koninkrijk Wessex stand tegen de indringers onder leiding van koning Alfred.

Temidden deze oorlog wordt de zoon van een Saksische edelman, Uhtred, gevangengenomen door de Denen en opgevoed als een van hen. Hij moet later in zijn leven kiezen tussen de Denen en de Saksen, en wordt door die keuze zwaar op de proef gesteld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zie je niet aankomen in 'House of the Dragon'
Series / Video/clip/featurette

Dit zie je niet aankomen in 'House of the Dragon'

De prinses Rhaenyra gaat nog wat meemaken komende afleveringen in House of the Dragon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We zijn ondertussen op de helft van de Game of Thrones-prequelserie House of the Dragon en zo nu en dan is er een kleine tijdsprong in de serie. Dat lijkt komende afleveringen ook weer te gaan gebeuren. Let op: SPOILERS!

Een nieuwe clip uit de volgende, zesde aflevering van House of the Dragon laat ons wat meer zien van wat prinses Rhaenyra Targaryen staat te wachten. Het personage blijkt het middelpunt van de serie.

De rol wordt vanaf de volgende aflevering gespeeld door actrice Emma D'Arcy en haar Rhaenyra trouwde afgelopen aflevering, toen nog gespeeld door Milly Alcock, met Ser Laenor Velaryon, de rol van acteur John Macmillan. In aflevering vijf was dat nog Theo Nate.

Verrassende gebeurtenis
In een nieuwe clip zien we dat Rhaenyra een kindje heeft gekregen, een zoon. De beelden vertellen ons ook dat ze het kindje aan iemand moet laten zien, vermoedelijk aan prinses Rhaenys, de moeder van Laenor.

Vanaf aankomende maandag kun je zien wat dit allemaal te betekenen heeft, op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Lord of the Rings'-serie heeft mogelijk belangrijk zwaard onthuld
Series / Nieuws

'The Lord of the Rings'-serie heeft mogelijk belangrijk zwaard onthuld

Een recente aflevering van The Rings of Power heeft mogelijk een belangrijk zwaard onthuld.

Het heeft er alle schijn van dat een recente The Lord of the Rings: The Rings of Power-aflevering een belangrijk zwaard uit de originele trilogie heeft onthuld.

The Lord of the Rings: The Rings of Power speelt zich af in de Second Age, ver voor de gebeurtenissen uit The Lord of the Rings in de Third Age. Hints over de toekomst van het verhaal worden dan ook regelmatig gedropt, zoals het verschijnen van een bepaald zwaard.

Onthulling zwaard The Rings of Power
In aflevering vier van The Rings of Power laat Tar-Mí­riel van Númenor Galadriel een geheim zien, dat een Palantir blijkt te zijn. Onderweg naar dit zeldzame voorwerp loopt Galadriel langs een zwaard op dat verdacht veel lijkt op een zwaard dat uiteindelijk gebruikt wordt om Sauron te verslaan.

Het gaat om het zwaard Narsil, dat we Elendil zien gebruiken in de proloog van The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring tijdens de War of the Last Alliance. Tijdens deze oorlog gebruikt de High King van de Dúnedain en de leider van Gondor en Arnor het wapen om Sauron te verslaan.

In aflevering drie van The Rings of Power worden we geïntroduceerd aan een jongere versie van Elendil, gespeeld door Lloyd Owen. Mogelijk gaan we later in de serie zien hoe Elendil het wapen claimt waarmee hij uiteindelijk Sauron (tijdelijk) weet te verslaan.

Nieuwe The Rings of Power-afleveringen verschijnen iedere vrijdag op Amazon Prime Video
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies 'Andor': de volgende 'Star Wars'-hitserie?
Series / Nieuws

Eerste recensies 'Andor': de volgende 'Star Wars'-hitserie?

Het eerste seizoen van Star Wars: Andor is van start gegaan, en hier zijn de eerste recensies.

Het is tijd voor de volgende Star Wars-serie op Disney Plus. Het eerste seizoen van Andor gaat namelijk vandaag van start. De eerste recensies zijn binnen, dus is de vraag: is het een succes?

Op het moment van schrijven zijn de eerste drie afleveringen van Andor, die vandaag (woensdag 21 september) verschijnen, nog niet beschikbaar. Het publiek heeft zijn mening dus nog niet kunnen delen. Maar de critici wel.

Eerste recensies Andor
Op Rotten Tomatoes scoort Andor een zeer degelijke 87 procent na 218 ratings van critici. Wat opvalt is dat veel critici benoemen dat Andor anders aanvoelt dan wat we van Star Wars gewend zijn.

Dat de makers een unieke richting hebben gekozen is een gewaagde keuze, die bij velen tot nu toe in de smaak lijkt te vallen hoewel sommige critici er meer moeite mee hebben.

Hoe dan ook, het lijkt erop dat de eerste drie afleveringen van Andor vrij rustig aftrappen en vooral veel nieuwe personages introduceren. De hoofdrol is weggelegd voor acteur Diego Luna, die Cassian Andor speelt in deze Rogue One: A Star Wars Story-prequel.

Het eerste seizoen bestaat uit twaalf afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grimmige serie over Bijlmerramp komt snel naar de NPO
Series / Featured

Grimmige serie over Bijlmerramp komt snel naar de NPO

De reconstructie van de vliegtuigramp zal gaan over de onmenselijke manier hoe de overheid reageerde.

Op het Nederlands Film Festival zal de KRO-NCRV-serie Rampvlucht in première gaan, bijna dertig jaar nadat de Bijlmerramp plaatsvond. De aandacht zal uitgaan naar de nasleep van de gebeurtenis, waarin de overheid de overledenen zou hebben behandeld als statistieken.

De Bijlmerramp was namelijk niet enkel een ramp door de 43 overledenen ten gevolge van de Boeing die zich in twee flats in de Bijlmer boorde. Honderden bewoners en hulpverleners kregen in de navolgende dagen mysterieuze klachten, waaronder impotentie, maag- en darmklachten.

Jarenlang zochten zij naar antwoorden en een genezing, maar de overheid zou mogelijk verschillende zaken omtrent de ramp nooit bekend hebben gemaakt. Ook zouden de klachten van de betrokken mensen niet volledig serieus zijn genomen, en zouden ze maar weinig meer hebben betekend voor de overheid.

Een reconstructie in de vorm van een fictieserie
Nu heeft de KRO-NCRV een serie ontwikkeld, die inzoomt op de nasleep van de ramp. Deze zal eerst te zien zijn op het Nederlands Film Festival, en zal op 28 september te zien zijn op NPO1.

Op het festival is er meer aandacht naar deze zwarte bladzijde uit de Nederlandse geschiedenis. In Een gat in mijn hart gaat Akwasi in gesprek met mensen, die de ramp als kind hebben meegemaakt - deze documentaire zal op 3 oktober te zien zijn op NPO2. Ook wordt op het festival zelf de documentaire Spiegel van de Bijlmer vertoond over het Bijlmer Parktheater op 24 september.

Bekijk hieronder de intense trailer van Rampvlucht!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwste Marvel-serie keek flink af bij 'Thor: Ragnarok'
Series / Nieuws

Nieuwste Marvel-serie keek flink af bij 'Thor: Ragnarok'

De komische toon van Waititi's film viel bij deze makers ook zeker in de smaak.

De MCU is niet vies van wat flauwe humor zo nu en dan, maar de nieuwe Marvel-serie She-Hulk: Attorney at Law spant qua komedie wel de kroon. Dit zou ook wel mogen met een writer's room vol komieken en topscenaristen. Nu verklapt de regisseur dat zij veel afgekeken hebben van Taika Waititi's film Thor: Ragnarok.

Taika Waititi heeft naast de films over de Dondergod al meerdere komedies op zijn naam staan. Zo maakte hij in de eerdere jaren ook al Hunt for the Wilderpeople en Jojo Rabbit.

Met Thor: Ragnarok liet de regisseur zien dat hij ook kundig was in het kruisen van het komediegenre en de superheldenfilm. Dit deed hij zo goed, dat de regisseur van She-Hulk, genaamd Anu Valia, heeft toegegeven dat ze de film als inspiratiebron heeft gebruikt voor de nieuwe serie.

De film over Thor als inspiratie
In een gesprek met Friends From Work deelde Anu Valia meer over het hele proces. Valia: "Ik keek naar wat Taika Waititi deed met ['Thor: Ragnarok']. Hij heeft dat zo goed uitgebalanceerd. Ik denk dat die film van alle Marvel-films het meest in het oog sprong."

Ze vervolgde: "Zelfs het technische aspect van improviseren met een CGI-personage, dat soort dingen. Dus persoonlijk dacht ik veel aan die film. Maar ik kan niet zeggen dat ik de toon heb gezet of zo, maar het was een soort van voortbouwen."

She-Hulk: Attorney at Law is nu te volgen bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen van deze 'Star Wars'-serie is er voorlopig nog niet
Series / Nieuws

Tweede seizoen van deze 'Star Wars'-serie is er voorlopig nog niet

Niet zulk goed nieuws voor de 'Star Wars'-fans onder ons...

Het grote debuut van de Star Wars-serie Andor is nabij, en gelukkig staat het tweede seizoen al op de planning! Dit seizoen, helaas ook het laatste, zal wel lang op zich laten wachten. Pas in 2024 zal de serie naar verwachting verschijnen bij Disney+.

Onlangs sprak The Wrap met showrunner Tony Gilroy over de debuterende serie. De showrunner zal nog lang betrokken blijven bij Disney om de serie af te ronden, en naar eigen zeggen zal hij zich nog "voor twee jaar" aan het universum van de Jedi en de Sith binden.

Gilroy: "Ik heb nog twee jaar te gaan. We beginnen in november met de opnames van deel 2... We zullen schieten van november tot augustus... En onze vorige postproductie duurde ongeveer een jaar."



In vergelijking met seizoen 1
Voor seizoen 1 begonnen de opnames in november 2020 en waren ze pas in september 2021 afgerond. Nu komt seizoen 1 pas uit in september 2022, wat dus inderdaad duidt op een jaar aan postproductie.

Met seizoen 1 als uitgangspunt zal het tweede seizoen van Andor waarschijnlijk in de zomer van 2024 verschijnen. Disney heeft helaas nog niets over een officiële releasedatum gedeeld.

Op woensdag 21 september zullen de eerste drie afleveringen van Andor te zien zijn bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze absurde scifi-serie verovert Netflix wereldwijd
Series / Netflix Kijktip

Deze absurde scifi-serie verovert Netflix wereldwijd

Deze nieuwe scifi-serie heeft zichzelf snel geliefd gemaakt bij internationale Netflix-kijkers.

De Netflix-serie The Imperfects weet van wanten! Na enkele weken geleden online te zijn gekomen heeft de serie zich nu de wereldwijde Netflix Top 10 in gewerkt. Bekijk hieronder of deze nieuwe serie misschien iets voor jou is!

Een wetenschapper, een striptekenaar en een zangeres uit Seattle veranderen plotsklaps in monsters nadat ze gentherapie hebben ondergaan van een gestoorde wetenschapper. Het razende trio opent vervolgens de jacht op de wetenschapper in deze 'coming of rage'.

Recensent Terence Shea was niet bijzonder erg te spreken over de serie, en gaf hem slechts 2 uit de 5 sterren.

Hij vond: "'The Imperfects' lijkt met buitenbeentjes in de hoofdrol en hun hippe titels en 'coole' muziek op een vergelijkbare status te mikken [als 'Buffy the Vampire Slayer']. Wie weet is er ook wel een klein groepje kijkers dat hiervan smult, maar uiteindelijk is en blijft het een saaie low-budgetserie."

In de Netflix Top 10
Ondanks deze kwaliteiten van de B-serie wist de serie de afgelopen tijd de harten van Netflix-abonnees wereldwijd te veroveren. In Nederland is de serie echter nog niet populair genoeg om een plekje in de Top 10 te kunnen bemachtigen.

Ontdek of de serie wat voor jou is bij Netflix, of bekijk eerst hieronder de trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.