Deze absurde scifi-serie verovert Netflix wereldwijd

Absurde scifi-serie verovert Netflix wereldwijd

Deze nieuwe scifi-serie heeft zichzelf snel geliefd gemaakt bij internationale Netflix-kijkers.

Mitchell van Vuren, 21 september 2022 06:38

De Netflix-serie The Imperfects weet van wanten! Na enkele weken geleden online te zijn gekomen heeft de serie zich nu de wereldwijde Netflix Top 10 in gewerkt. Bekijk hieronder of deze nieuwe serie misschien iets voor jou is!
Een wetenschapper, een striptekenaar en een zangeres uit Seattle veranderen plotsklaps in monsters nadat ze gentherapie hebben ondergaan van een gestoorde wetenschapper. Het razende trio opent vervolgens de jacht op de wetenschapper in deze ‘coming of rage’.

Recensent Terence Shea was niet bijzonder erg te spreken over de serie, en gaf hem slechts 2 uit de 5 sterren.

Hij vond: “‘The Imperfects’ lijkt met buitenbeentjes in de hoofdrol en hun hippe titels en ‘coole’ muziek op een vergelijkbare status te mikken [als ‘Buffy the Vampire Slayer’]. Wie weet is er ook wel een klein groepje kijkers dat hiervan smult, maar uiteindelijk is en blijft het een saaie low-budgetserie.”

In de Netflix Top 10
Ondanks deze kwaliteiten van de B-serie wist de serie de afgelopen tijd de harten van Netflix-abonnees wereldwijd te veroveren. In Nederland is de serie echter nog niet populair genoeg om een plekje in de Top 10 te kunnen bemachtigen.

Ontdek of de serie wat voor jou is bij Netflix, of bekijk eerst hieronder de trailer!


Bron: Netflix

Lees meer over: the imperfects, netflix, top 10

Populair nieuws