Tweede seizoen van deze 'Star Wars'-serie is er voorlopig nog niet

Niet zulk goed nieuws voor de 'Star Wars'-fans onder ons...

Mitchell van Vuren, 21-09-2022 07:14

Het grote debuut van de Star Wars-serie Andor is nabij, en gelukkig staat het tweede seizoen al op de planning! Dit seizoen, helaas ook het laatste, zal wel lang op zich laten wachten. Pas in 2024 zal de serie naar verwachting verschijnen bij Disney+.
Onlangs sprak The Wrap met showrunner Tony Gilroy over de debuterende serie. De showrunner zal nog lang betrokken blijven bij Disney om de serie af te ronden, en naar eigen zeggen zal hij zich nog "voor twee jaar" aan het universum van de Jedi en de Sith binden.

Gilroy: "Ik heb nog twee jaar te gaan. We beginnen in november met de opnames van deel 2... We zullen schieten van november tot augustus... En onze vorige postproductie duurde ongeveer een jaar."In vergelijking met seizoen 1
Voor seizoen 1 begonnen de opnames in november 2020 en waren ze pas in september 2021 afgerond. Nu komt seizoen 1 pas uit in september 2022, wat dus inderdaad duidt op een jaar aan postproductie.

Met seizoen 1 als uitgangspunt zal het tweede seizoen van Andor waarschijnlijk in de zomer van 2024 verschijnen. Disney heeft helaas nog niets over een officiële releasedatum gedeeld.

Op woensdag 21 september zullen de eerste drie afleveringen van Andor te zien zijn bij Disney+.


Bron: Dark Horizons

Lees meer over: andor, star wars, disney plus, tony gilroy

Populair nieuws