Eerste recensies 'Andor': de volgende 'Star Wars'-hitserie?

Is 'Andor': de volgende 'Star Wars'-hitserie?

Het eerste seizoen van Star Wars: Andor is van start gegaan, en hier zijn de eerste recensies.

Niels Arts, 21-09-2022 09:50

Het is tijd voor de volgende Star Wars-serie op Disney Plus. Het eerste seizoen van Andor gaat namelijk vandaag van start. De eerste recensies zijn binnen, dus is de vraag: is het een succes?
Op het moment van schrijven zijn de eerste drie afleveringen van Andor, die vandaag (woensdag 21 september) verschijnen, nog niet beschikbaar. Het publiek heeft zijn mening dus nog niet kunnen delen. Maar de critici wel.

Eerste recensies Andor
Op Rotten Tomatoes scoort Andor een zeer degelijke 87 procent na 218 ratings van critici. Wat opvalt is dat veel critici benoemen dat Andor anders aanvoelt dan wat we van Star Wars gewend zijn.

Dat de makers een unieke richting hebben gekozen is een gewaagde keuze, die bij velen tot nu toe in de smaak lijkt te vallen hoewel sommige critici er meer moeite mee hebben.

Hoe dan ook, het lijkt erop dat de eerste drie afleveringen van Andor vrij rustig aftrappen en vooral veel nieuwe personages introduceren. De hoofdrol is weggelegd voor acteur Diego Luna, die Cassian Andor speelt in deze Rogue One: A Star Wars Story-prequel.

Het eerste seizoen bestaat uit twaalf afleveringen.

Bron: Rotten Tomatoes

Lees meer over: Andor, Star Wars, Disney Plus, Rotten Tomatoes

Populair nieuws