Deze spannende serie op Netflix is een dikke hit

Spannende misdaadserie houdt Netflix in greep

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal moeten de rechercheurs anticiperen op een spraakmakende ontvoering.

Mitchell van Vuren, 22 september 2022 17:23

Deze Noorse miniserie weet ook in Nederland succes te boeken! The Lørenskog Disappearance is namelijk de Nederlandse Netflix Top 10 in geschoten met een spannend politiedrama. Bekijk hieronder of deze serie in jouw kijklijstje thuishoort!
In de semi-fictionele Netflix-serie wordt de vrouw van een miljardair ontvoerd uit haar eigen huis. Het is de taak aan de Noorse politie om uit te zoeken wie de verantwoordelijke is, en waar de vrouw heen is. Een complex web aan aanwijzingen en complottheorieën maakt het hen er niet makkelijker op, evenals een hysterisch medialandschap.

De miniserie is gebaseerd op een daadwerkelijke Noorse zaak uit 2018, die in de realiteit nog steeds niet afgesloten is. Via dit verhaal kunnen de kijkers diep het onderzoek induiken en van dichtbij meemaken hoe ingewikkeld de aangrijpende ontvoering wel niet is.

Netflix Top 10 veroverd
Nederlanders zijn over het algemeen trouwe fans van nordic noirs en Scandinavische misdaadseries, wat de positie van de nieuwe serie in onze Netflix Top 10 kan verklaren.

Bekijk de serie snel bij Netflix, of kijk eerst de trailer van de serie hieronder!


Bron: Netflix

Lees meer over: The Lorenskog Disappearance, netflix, noors, noorwegen, misdaadserie, top 10

Populair nieuws