Lily Collins leidt thrillerserie over gestolen bitcoin

'Emily in Paris'-ster Lily Collins zal te zien zijn in deze nieuwe true crime-serie op Hulu, gebaseerd op een echt verhaal.

Nina Beerendonk, 22-09-2022 17:22

Lily Collins zal als een van de hoofdpersonages te zien zijn in de nieuwe true crime miniserie Razzlekhan: The Infamous Crocodile of Wall Street op Hulu. Deze serie gaat over een crimineel koppel dat toevallig aan een enorm geldbedrag komt.
De miniserie is gebaseerd op het artikel The Many Lives of Crypto's Most Notorious Couple in NY Magazine, dat focust op het echt gebeurde verhaal van Ilya Lichtenstein en Heather Morgan. Zij zijn een stel ondernemers dat toevallig een hard drive met $3,6 miljard aan gestolen bitcoins tegenkomt.

Verschillende perspectieven
Het verhaal zal verteld worden vanuit het perspectief van het koppel, waarbij ook gefocust zal worden op de problemen in hun relatie. Daarnaast zien we de gebeurtenissen door de ogen van hackers, bankiers, wetshandhavers en vrienden.

Lily Collins zal te zien zijn als één van het koppel, Heather Morgan. Daarnaast zal zij samen met regisseur Charlie MCDowell en Alex Orlovsky de serie produceren.

Echt gebeurd true crime verhaal
Morgan en Lichtenstein zijn in februari gearresteerd en beschuldigd van het witwassen van $4,5 miljard aan gestolen bitcoin. Het koppel kan tot 25 jaar gevangenisstraf krijgen en is met de aanklagers in gesprek over een plea deal.

Razzlekhan: The Infamous Crocodile of Wall Street zal waarschijnlijk voor het einde van het jaar te zien zijn op Hulu.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Lily Collins, Hulu

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in