search
Lily Collins is prachtig op eerste foto's 'Emily in Paris' seizoen 3
Series / Nieuws

Lily Collins is prachtig op eerste foto's 'Emily in Paris' seizoen 3

Netflix heeft bovendien beloofd later deze week met nog meer onthullingen te komen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de serie Emily in Paris kijken natuurlijk al stevig uit naar het verschijnen van het derde seizoen. Daar is het helaas nog wel even op wachten, maar in tussentijd komt Netflix wel alvast met enkele mooie voorsmaakjes.

In het derde seizoen van Emily in Paris is er alweer een jaar verstreken sinds Emily Chicago inruilde voor de romantische lichtstad. In het nieuwe seizoen zal ze (opnieuw) enkele belangrijke keuzes moeten maken die niet alleen van belang zijn voor haar persoonlijke, maar ook voor haar professionele toekomst.

Om het vuur nog wat extra aan de lont te steken heeft Netflix naast enkele eerste beelden ook bekend gemaakt dat er de kijkers enkele verrassende wendingen te wachten staan. Benieuwd wat die verrassingen zullen zijn uiteraard!

Nieuwe onthullingen
De eerste beelden die de wereld in zijn gestuurd van het derde seizoen van Emily in Paris door Netflix maken natuurlijk reeds één en ander duidelijk. Zo mogen we de terugkeer van het wat bekende gezichten verwachten. Fans krijgen echter snel nog meer informatie van 's werelds grootste streamingdienst over deze populaire reeks.

Komende zaterdag, 24 september 2022 zou Netflix nog meer onthullingen doen over het derde seizoen. Betekent dit dat we dan te weten komen wanneer ze (ongeveer) zal verschijnen? Wij zijn alvast ontzettend benieuwd!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen