Releasedatum 'Criminal Minds'-reboot bekend

Releasedatum 'Criminal Minds'-reboot bekend

Heel wat originele castleden zullen hun rol in de aankomende reboot terug gaan opnemen...

Geoffrey Ketels, 22 september 2022 16:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is natuurlijk al bekend dat er met Criminal Minds: Evolution later dit jaar een reboot zal verschijnen van de Criminal Minds serie. Tot dusver was het voor de fans echter gissen naar de exacte datum waarop dit zal gebeuren. Daar is nu echter verandering in gekomen.
In een recent interview heeft niemand minder dan Erica Messer, die als seriemaker betrokken was bij Criminal Minds tussen het jaar 2009 en 2020, aangegeven dat het team achter de reeks eigenlijk nooit de intentie heeft gehad om ermee op te houden.

"In de meeste gevallen kan je achter de schermen goed aanvoelen wanneer een serie zich voort begint te slepen. Ook wanneer de scripts na verloop van tijd creativiteit missen kan dat al vrij snel worden vastgesteld. Dat is bij ons echter nooit gebeurd".

Uiteindelijk besloot CBS toch om de stekker uit de reeks te trekken. Ongeveer twee jaar later werd er echter voor gekozen om in samenwerking met het productiebedrijf ABC Signature opnieuw medewerking te verlenen aan een reboot.

Weinig veranderingen
Fans van Criminal Minds hoeven met de komst van de reboot geen grote veranderingen te vrezen, in tegendeel. De insteek van de show zal dan ook maar weinig veranderen. Bovendien zullen heel wat originele castleden hun rol gewoon terug op gaan nemen.

Ben jij nu wel echt benieuwd geworden wanneer de Criminal Minds-reboot zal verschijnen? Dat gebeurt op 24 november 2022. In Nederland zal de reboot te bekijken zijn op SkyShowtime.

Lees meer over: Criminal Minds, Criminal Minds Evolution, serie, series

Populair nieuws