'The Midnight Club' van Netflix is de volgende must-see horrorserie

Spannende verhalen en enge beelden in nieuwe officiële trailer van Netflix

Glenn Walsh, 22 september 2022 16:47

Het was al eerder aangekondigd maar Netflix en Mike Flanagan slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie die je de stuipen op het lijf zal jagen. Netflix komt nu met een nieuwe officiële trailer voor de aankomende serie The Midnight Club.
Mike Flanagan heeft al meerdere hits met Netlix gemaakt. Zo is hij bekend van series als The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor en Midnight Mass. In deze nieuwe serie wordt het leven gevolgd van een aantal terminaal zieke tieners in een verpleeghuis met een eigen geheimzinnige geschiedenis.

Enge verhalen om middernacht
In de trailer is te zien hoe een meisje zich gereed maakt om naar een prestigieuze universiteit te gaan als ineens blijkt dat ze schildklierkanker heeft. Ze komt terecht in het verpleeghuis Brightcliffe Hospice waar zij haar behandeling volgt en ze nieuwe vrienden leert kennen.

De tieners maken er een gewoonte van elke nacht stiekem met elkaar af te spreken in de bibliotheek van het verpleeghuis om elkaar enge verhalen te vertellen. Met name enge verhalen over geesten. Mike Flanagan heeft vaker het onderwerp van geesten behandeld. Soms zijn het herinneringen die ons komen plagen, soms zijn het toeschouwers. Maar in The Midnight Club zijn de geesten oprecht bedreigend.

Het is nog even wachten maar 7 oktober gaat The Midnight Club in première op Netflix.Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: The Midnight Club, Mike Flanagan, Netflix

Populair nieuws