Duistere nieuwe serie 'Wednesday' van Netflix krijgt wervende boodschap

Nieuwe serie 'Wednesday' krijgt wervende boodschap

In de nieuwe trailer voor 'Wednesday' maak je alvast kennis met Nevermore Academy.

Nina Beerendonk, 22 september 2022 18:39

Netflix heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende Addams Family live-action serie genaamd Wednesday. De serie wordt geregisseerd door Tim Burton en de trailer dient als een infomercial, waarin meer wordt uitgelegd over Nevermore Academy. Dit is de kostschool waar het grootste gedeelte van de serie zich zal afspelen.
Het verhaal, afkomstig van Smallville-makers Miles Millar en Alfred Gough, begint met een aantal moorden die de stad kwellen waar Nevermore Academy zich bevindt. Deze school is een prestigieuze kostschool voor buitenbeentjes, waar Wednesday Addams naartoe is gestuurd.

Nieuwe acteurs voor bekende personages
In de serie van acht afleveringen zal de rol van Wednesday Addams vertolkt worden door Jenna Ortega, die eerder al in onder andere You en Jane the Virgin speelde. Ook zien we Luis Guzman als Gomez Addams, Catherine Zeta-Jones als Morticia Addams, Issac Ordonez als Pugsley Addams, Gwendoline Christie als directrice Larissa Weems, George Burcea als Lurch en Victor Dorobantu als Thing.

Verdere namen zijn Thora Birch, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan en Percy Hynes White. Welke personages zij zullen spelen is nog onbekend.

Een bekend gezicht
Daarnaast zal ook Christina Ricci te zien zijn in de nieuwe serie. Zij speelde in de The Addams Family films uit de jaren 90 de rol van Wednesday. Wat haar rol dit keer precies zal zijn wordt nog bekend gemaakt.

Wednesday zal deze herfst op Netflix verschijnen. Hieronder kun je de nieuwste trailer bekijken.


Bron: Dark Horizons

Lees meer over: The Addams Family, Wednesday, Netflix, Tim Burton

Populair nieuws