'FIFA 23' krijgt een gave 'Ted Lasso'-trailer

'FIFA 23' krijgt een gave 'Ted Lasso'-trailer

De crossover tussen de bekende videogame en de populaire voetbalserie is zeker onconventioneel te noemen.

Mitchell van Vuren, 23 september 2022 07:56

Ted Lasso, bekend van de gelijknamige serie, komt officieel naar FIFA 23! Deze onconventionele crossover tussen een serie en een game heeft vele fans razend enthousiast gemaakt voor de nieuwe voetbalgame. Zowel de coach als zijn team zullen in het spel speelbaar zijn.
Voor langere tijd waren de show van Apple TV+ en de game aan het teasen dat er iets speciaals aan zat te komen. En nu hebben ze officieel bekendgemaakt dat de bekende coach Ted Lasso speelbaar zal zijn in de carrièremodus en andere delen van het spel.

Fans vanover de hele wereld hebben de avonturen van AFC Richmond gevolgd voor meerdere seizoenen, en zullen waarschijnlijk niet de kans aan zich voorbij laten gaan om in de voetbalschoenen te stappen van hun helden op het veld.

Een trailer van de ongewone feature
Zo bracht EA naar buiten dat het team van Lasso zal verschijnen in FIFA 23: "Dat betekent dat Ted Lasso, Coach Beard en de grootste sterren van de AFC Richmond-selectie, waaronder Jamie Tartt, Dani Rojas, Sam Obisanya, Roy Kent en Isaac McAdoo, allemaal worden geïntegreerd in FIFA 23, samen met Nelson Road - de thuisbasis van de club."

Bekijk hieronder zelf de trailer, die uitkwam samen met de bekendmaking.


Bron: Comic Book

Lees meer over: ted lasso, ea, apple tv plus, fifa 2023

Populair nieuws