'Stargirl'-actrice hint naar crossover met bikkelharde DC-serie

Na weken aan geruchten lijkt deze cross-over nu eindelijk bevestigd.

Mitchell van Vuren, 23 september 2022 07:19

Het is bevestigd! In ieder geval, zo blijkt van een recente foto van Brec Bessinger, a.k.a. Stargirl, uit de gelijknamige serie. Op de 'behind the scenes'-foto is zij schijnbaar op de set aanwezig van een crossover tussen Stargirl en Titans!
Met de grote bezuinigen bij Warner Bros. Discovery was voor vele DC-series de toekomst onzeker geworden. Deze geïmpliceerde crossover zou dus een redding kunnen zijn voor beide series, of het besluit om één van de series te schrappen en enkele personages te laten 'overvliegen' naar een ander deel van het DC-universum.

Op de foto
Bij Stargirl en Titans lijkt de crossover nu een feit. Eric Dean Seaton, regisseur van Titans, deelde namelijk recent als eerste een foto met daarop meerdere acteurs met bekende kostuums. Seaton heeft veel betekend voor het DC-universum. Hij regisseerde afleveringen voor Supergirl, The Flash, Batwoman, Superman & Lois en DC's Legends of Tomorrow.

Op de foto waren zowel Stargirl-actrice Brec Bessinger als Titans-acteur Ryan Potter (Gar Logan). Ook Geoff Johns, bedenker van de serie, is te zien op de foto. Hiermee lijkt dus een nieuwe, spannende aflevering met deze personages bijzonder realitsch te zijn geworden.

Bekijk de foto hieronder.


Bron: Comic Book

Lees meer over: stargirl, titans, ryan potter, brec bessinger, dc

Populair nieuws