Fans van 'Star Trek: Picard' gaan blij worden met terugkeer Riker

Rol van Riker in 'Star Trek: Picard' seizoen 3

Star Trek: Picard-showrunner Terry Matalas hint naar rol Riker in seizoen 3.

Niels Arts, 23 september 2022 11:05

De showrunner van Star Trek: Picard hint naar de betrokkenheid van Riker in het derde seizoen van de serie. Hij geeft aan dat fans ongetwijfeld blij gaan worden van zijn terugkeer.
Jonathan Frakes, die Will Riker speelde in Star Trek: The Next Generation en de vier sequelfilms die daar op volgden, speelt een belangrijke rol in seizoen drie van Star Trek: Picard.

Riker in Star Trek: Picard
Onlangs werd showrunner Matalas gevraagd naar de rol van Riker in Star Trek: Picard seizoen 3, nadat het personage opdook in een trailer. Het volgende had hij hierover te zeggen:

"Picard is erg belangrijk en staat centraal in dit alles. Maar Riker en Beverly staan heel dicht op de tweede plek. Maar er is veel Riker, dus als je een fan bent van Will Riker, dan krijg je een gezonde dosis Riker. En ook wat van Riker dat je nooit eerder hebt gezien. Je krijgt een heleboel dingen die je altijd al wilde voor Kerstmis."

In Star Trek: The Next Generation was Riker een van de belangrijkste personages. Samen met Commander Data waren er veel afleveringen aan zijn personage toegewijd.

Frakes gaan we niet alleen vóór de camera zien, maar ook erachter. Hij werkt namelijk ook als regisseur aan aflevering 3 en 4 van Star Trek: Picard seizoen 3.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek Next Generation, Frakes, Riker

Populair nieuws