Onzekerheid over fantasyhit 'The Sandman' van Netflix houdt aan

Onzekerheid over fantasyhit 'The Sandman'

Ondanks dat The Sandman al meer dan een maand op Netflix te zien is, weten we nog steeds niet of er een tweede seizoen komt.

Niels Arts, 23 september 2022 11:47

The Sandman heeft het erg goed gedaan op Netflix, maar waarom is een tweede seizoen dan nog steeds niet bevestigd, een maand nadat de serie begon te streamen?
Onlangs maakten fans zich nog extra zorgen hierom toen bleek dat The Sandman niet op de lijst stond van Netflix' aankomende Tudum fan-event op 24 september, waar zo goed als iedere grote franchise aanwezig is.

Aankondiging The Sandman
Maar volgens Neil Gaiman, de schrijver van de The Sandman-comics, hoeven we ons nog geen zorgen te maken. Op Twitter vertelde hij dat het verzamelen van data over het eerste seizoen pas net klaar is, en dat Netflix nog even de tijd nodig heeft om het allemaal te analyseren.

Zodra ze gezien hebben hoe groot het succes van The Sandman nu precies is - of juist niet - zal Netflix bepalen of een tweede seizoen de moeite waard is. De verwachting is dat The Sandman seizoen 2 er gewoon gaat komen, dus de zorgen van de fans is waarschijnlijk ongegrond.

Maar om Netflix te vertellen dat ze op moeten schieten gaat niet helpen, geeft Gaiman aan!


Bron: Comic Book Movie

Lees meer over: The Sandman, Netflix, Neil Gaiman, seizoen 2

Populair nieuws