Langverwachte rampenfilm met Halle Berry vanaf nu te streamen op Netflix

Langverwachte rampenfilm nu te streamen op Netflix

Filmnieuws - Wanneer de maan plots niet blijkt te zijn wat we allemaal op voorhand dachten...

Geoffrey Ketels, 23 september 2022 15:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een goede rampenfilm op z'n tijd wordt door veel mensen sterk gewaardeerd. Helaas verschijnen er nog maar weinig dergelijke films, vooral als gevolg van de stevige productieprijs waar ze doorgaans over beschikken. Met Moonfall is er nu op Netflix toch nog eens een rampenfilm te streamen.
Moonfall was aan het begin van dit jaar te zien in de bioscopen, maar is nu gewoon lekker vanuit je luie zetel te streamen op Netflix. De cast van de film laat alvast het beste vermoeden. Deze bestaat immers uit namen als Halle Berry en Patrick Wilson.

Botsing met de maan
Het verhaal van Moonfall neemt ons mee terug in de tijd, meer bepaald naar het jaar 1969. Het was toen dat de Apollo gedurende twee minuten lang het contact verloor met de Aarde. Tijdens de maanmissie mekten de astronauten iets op wat ze gedurende 50 jaar verborgen hebben weten te houden.

In Moonfall wordt de maan geraakt door een mysterieus object waardoor ze op ramkoers komt te liggen met de Aarde. Om een ramp te vermijden wordt de voormalige astronaute Jo Fowler (gespeeld door Halle Berry) op missie gestuurd met twee bondgenoten. Echter blijkt de maan helemaal niet te zijn wat ze dachten...

Ben jij ook wel te vinden voor een mooie rampenfilm op z'n tijd? Dan weet je wat te streamen dit weekend! Moonfall is namelijk vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix!


Lees meer over: Moonfall, film, films, rampenfilm, Netflix

Populair nieuws