Kijkcijferkanon ‘The Masked Singer’ is binnenkort weer te zien met nieuw seizoen

‘The Masked Singer’ binnenkort weer te zien

De zangwedstrijd en spektakel van onthullingen maakt bekend wanneer ze weer terugkomen.

Glenn Walsh, 24 september 2022 08:00

Sinds in Zuid-Korea het programma King of Mask Singer bedacht werd en in 2015 in première ging nam het in razendsnel tempo de wereld over. Het voor de televisieproducenten zodanig originele format werd door veel landen aangekocht, waaronder Nederland. Inmiddels is het vierde seizoen aanstaande en RTL maakt bekend wanneer.
In Nederland ging The Masked Singer in september 2019 in première. Na drie reguliere seizoenen en meerdere nieuwjaars- en kerstspecials is het nu weer tijd voor het vierde reguliere seizoen. Verschillende BN’ers zullen hun opwachting weer maken in allerlei verschillende kostuums en aan de kijker is het weer te raden wie achter het masker zit.

Weer terug in het team
Door de seizoenen heen werd het programma gepresenteerd door Ruben Nicolai en gejureerd door de trouwe panelduo’s Buddy Vedder & Gerard Joling en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver. Laatstgenoemde is dit seizoen ook weer van de partij. Dit is voor haar collega’s en de kijkers een enorme geruststelling want Loretta Schrijver kampt al enige jaren met ernstige gezondheidsproblemen.

Naast de jurering en het commentaar van de panelleden heeft het publiek ook altijd een stem in het programma. Het is namelijk aan hen om te bepalen welke BN’er het beste, of leukste, optreden heeft gegeven. Zij stemmen dan op hun favoriet. Bij de onthulling, waarbij de BN’er aan het eind van het programma bekend maakt wie er achter het masker zit, is wegens geheimhouding het publiek niet aanwezig.

Vanaf vrijdag 4 november is The Masked Singer weer te zien op RTL4. Alle vorige seizoenen kijk je op Videoland.

Bron: RTL

Lees meer over: The Masked Singer, RTL, Ruben Nicolai

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws