Geweldig nieuws voor alle 'Outer Banks' fans

Geweldig nieuws voor alle 'Outer Banks' fans

Fans van de serie kijken alvast sterk uit naar de lancering van het derde seizoen...

Geoffrey Ketels, 23 september 2022 17:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Wie is er nu stiekem geen fan van de geweldige serie Outer Banks op Netflix? Wel, voor deze mensen is er nu goed nieuws. De opnames van het derde seizoen zijn namelijk afgerond! Of dat meteen ook betekent dat we dat derde seizoen binnenkort mogen verwachten valt evenwel nog te betwijfelen.
Ongeveer een week geleden was het hoofdrolspeler Jonathan Daviss die reeds liet uitschijnen dat de opnames van het derde seizoen er zo goed als op zaten. Nu blijkt de volledige cast klaar te zijn. Details over het plot van het derde seizoen werden tot dusver echter nog niet bekend gemaakt.

Heel lang zal het niet meer duren vooraleer we meer details te horen krijgen over het derde seizoen van Outer Banks. Netflix zelf heeft namelijk bekend gemaakt dat ze reeds enkele eerste details bekend zal maken op het aankopende TUDUM-evenement dat wordt gehouden op zaterdag 24 september 2022.

Nieuwe castleden
Wat we in ieder geval wel al weten is dat het derde seizoen van Outer Banks enkele nieuwe castleden verwelkomt. Het gaat om drie nieuwe namen, namelijk Andy McQueen, Fiona Palomo en Lou Ferrigno.

Een officiële releasedatum werd tot dusver nog niet bekend gemaakt. Het is bovendien nog maar zeer de vraag of daar zaterdag al verandering in zal komen. In ieder geval lijkt het er naar uit te zien dat we nog tot minstens april van volgend jaar zullen moeten wachten tot we aan de slag kunnen met het derde seizoen van Outer Banks.

Lees meer over: Outer Banks, serie, series, Netflix

Populair nieuws