‘House of the Dragon' scoort enorm en spin-off van Jon Snow in de maak

Goede cijfers ‘House of the Dragon’

Van het legendarische Game of Thrones is genoeg af te leiden.

Glenn Walsh, 24 september 2022 08:39

In de tijd dat Game of Thrones werd uitgezonden stegen de kijkcijfers van de serie tot enorme hoogtes. Nu de spin-off House of the Dragon in première is gegaan komt het Amerikaanse kijkcijferinstituut Nielsen met cijfers. De cijfers zijn enorm goed en nu is er ook sprake van een spin-off over Game of Thrones-personage Jon Snow.
Het interessante aan het verschijnen van House of the Dragon is dat er zowel goede kijkcijfers te vermelden zijn bij deze spin-off maar ook het origineel Game of Thrones scoort weer met terugwerkende kracht. House of the Dragon staat momenteel op de zesde plaats van de top tien meest gestreamde series in de Verenigde staten. Game of Thrones staat zelfs op de derde plaats.

Succes genoeg voor Jon Snow?
Er is dus al wat gaande over een spin-off van Jon Snow. In een eerder bericht werden al meer details hierover gegeven. Kit Harrington, die de rol van Jon Snow speelde, kwam zelf met het idee naar de makers van Game of Thrones. De spin-off zal gaan over het leven van Jon Snow na de gebeurtenissen van het einde van seizoen acht.

Er zijn inmiddels genoeg ideeën gaande binnen HBO over allerlei series binnen het Game of Thrones universum. Het is aan te nemen dat sinds het succes van House of the Dragon de ontwikkeling van deze series in een stroomversnelling zullen komen. Er zullen dus nog meer series aankomen, maar wel alleen als ze aan de creatieve eisen van de makers kunnen voldoen.

Kijk alle afleveringen van House of the Dragon op HBO Max.
Bron: ComicBook

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, Jon Snow, HBO

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws