Netflix komt met geweldig nieuws voor alle 'Heartstopper' fans

Geweldig nieuws voor alle 'Heartstopper' fans

Er werden meteen ook een aantal leuke beelden gedeeld vanaf de set van de serie...

Geoffrey Ketels, 23 september 2022 16:36

Het eerste seizoen van de serie Heartstopper kon rekenen op heel wat interesse en bovendien ook op zeer lovende recensies. Fans kijken dan ook nu reeds sterk uit naar het verschijnen van het tweede seizoen. De opnames daarvoor zijn in ieder geval reeds van start gegaan.
De populariteit van het eerste seizoen van Heartstopper zorgde ervoor dat er niet lang na moest worden gedacht over een vervolg. De opnames van dat vervolg zijn inmiddels gestart.

In een video die Netflix de wereld instuurde is te zien hoe verschillende leden van de cast naar de camera zwaaien. Bovendien is in de video ook te zien hoe de castleden de scripts met elkaar doornemen. Traditiegetrouw gebeurt dit vlak voor de start van de opnames.

Derde seizoen
Fans van de romantische serie Heartstopper kunnen niet alleen rekenen op de komst van een tweede seizoen, er zal met zekerheid ook nog een derde seizoen verschijnen. Dat werd in de maand mei eerder dit jaar door Netflix reeds bekend gemaakt.

Wanneer het tweede seizoen van Heartstopper precies te zien zal zijn is tot dusver nog niet bekend gemaakt. Wel weten we dat, dat zeker ergens in de loop van het komende jaar 2023 zal zijn.Lees meer over: Heartstopper, serie, series, Netflix

Populair nieuws