search
 'Game of Thrones'-ster Emilia Clarke op de set van nieuwe Marvel serie
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster Emilia Clarke op de set van nieuwe Marvel serie

Productie gaat de goede kant op, zolang haar hond de boel maar heel houdt.

Veel mensen kennen Emilia Clarke natuurlijk als de 'mother of dragons' Daenerys Targaryen uit Game of Thrones. Ditmaal betreedt ze het universum van Marvel in de aankomende serie Secret Invasion. Op haar Instagram deelt ze alvast wat beelden van achter de schermen.

De vijfde fase van het Marvel Cinematic Universe gaat een aantal epische films en series voortbrengen waarvan de serie Secret Invasion er een van is. De serie die exclusief op Disney+ zal uitkomen heeft een aantal bekende gezichten maar ook komen er nieuwe personages bij. Een daarvan is Emilia Clarke.

Met hond als compagnon
In de post die ze op Instagram plaatste zijn een aantal beelden te zien van achter de schermen met haar hondje prominent in beeld. In het bijschrift schrijft ze "Mijn jongen lijkt op een engeltje, maar in zijn wanhopige drang om in beeld te komen heeft bij bijna de hele set gesloopt. En daarna er overheen gescheten".

Secret Invasion zal draaien om onder andere Nick Fury, die gespeeld wordt door acteur Samuel L. Jackson, die met zijn team de invasie van gedaanteverwisselende Skrulls proberen tegen te houden. Deze zijn in vrijwel alle aspecten op aarde geïnfiltreerd. Cobie Smulders, Don Cheadle en Martin Freeman zullen ook hun opwachting maken in de serie.

Het is nog niet precies bekend wanneer de serie uitkomt maar verwacht wordt dat deze begin 2023 zal uitkomen.

Bekijk op instagram

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen