Gaat ‘Pennyworth’ in seizoen drie mogelijk een crossover krijgen?

Mogelijke crossover seizoen drie ‘Pennyworth’

Er wordt al flink gespeculeerd wat er in seizoen drie te wachten staat.

Glenn Walsh, 25 september 2022 12:23

Het derde seizoen van de populaire serie over het leven van Batman’s butler Pennyworth is aanstaande. In de recentelijk gepubliceerde trailer van seizoen drie hebben oplettende kijkers hints waargenomen van een mogelijke crossover met een ander bekend werk van DC. Het is echter niet iets wat men zou verwachten in een Batman-gerelateerd verhaal.
Halverwege de trailer is te zien dat er een ruimte vol mensen zijn die de bekende Guy Fawkes maskers dragen, die men ook misschien wel kent uit de comic en filmversie V for Vendetta. Aangezien laatstgenoemde één van de best verkochte werken zijn van DC zijn er fans die hinten op een crossover van V for Vendetta en de wereld van Batman.

Seizoen drie speelt met de tijd
In het aankomende seizoen wordt er iets verder de toekomst ingegaan. Er wordt een nieuw tijdperk aangebroken van superhelden maar ook van superschurken. Vijf jaar na de gebeurtenissen van seizoen twee is de burgeroorlog voorbij en een culturele revolutie heeft de wereld veranderd. Of dit nou goed is of niet.

In de serie wordt ingegaan op het leven van Alfred Pennyworth. Die in vele incarnaties van de verhalen over Batman de butler is van Bruce Wayne/Batman. In de serie is hij een voormalig Brits SAS soldaat die een privaat beveiligingsbedrijf start en aan het werk gaat met de jonge miljardair Thomas Wayne, de latere vader van Bruce Wayne.

Het nieuwe seizoen gaat op 6 oktober in première op HBO Max.

Bron: ComicBook

Lees meer over: Pennyworth, DC, DC Comics, HBO Max

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws