search
Sterk ontvangen fantasyserie 'Shadow and Bone' van Netflix onthult trailer seizoen 2
Series / Video/clip/featurette

Sterk ontvangen fantasyserie 'Shadow and Bone' van Netflix onthult trailer seizoen 2

Seizoen 2 van Shadow and Bone ziet er net zo gaaf uit als de eerste reeks.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste sneak peek trailer voor Shadow and Bone seizoen 2 is binnen. Daarin ontmoeten we onder meer de nieuwe personages Nikolai en Wylan.

Shadow and Bone begon zijn leven als een reeks young adult-boeken van de hand van Leigh Bardugo, die in eerste instantie gepubliceerd werd als een trilogie, tussen 2012 en 2014. De serie volgt de tiener Alina Starkov, die als weeskind opgroeide in het koninkrijk Ravka, een van de zes naties van de wereld van de serie - een wereld die bekend staat als het Grishaverse.

Shadow and Bone seizoen 2
In de serie Shadow and Bone heeft Alina het vermogen om licht te manipuleren, een zeer zeldzame kracht die van haar de Sun Summoner maakt. Haar krachten maken het mogelijk voor haar om de wereld te redden van de bizarre Shadowfold, een soort grensland dat ontstaan is op mysterieuze wijze en de wereld door midden hakt.

Shadow and Bone opent zijn trailer met een moment waarin Alina een symbool wordt genoemd, en trots uitroept dat zij de Sun Summoner is.

Ze lijkt haar nieuwe krachten in dit seizoen van Shadow and Bone echt te gaan omarmen, maar makkelijk wordt het niet, want de trailer eindigt ermee dat we zien: "ben je bereid dat op te offeren wat je het meest dierbaar is?"

Check hieronder de trailer voor Shadow and Bone seizoen 2:





Aanbevolen artikelen