Wanneer kan je 'Shadow and Bone' seizoen 2 verwachten?

Wanneer kan je 'Shadow and Bone' S2 verwachten?

Shadow and Bone laat vermoedelijk nog wel een paar maanden op zijn nieuwe seizoen wachten.

Jim Pedd, 11 juni 2022 09:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Shadow and Bone van Netflix is behoorlijk goed ontvangen met zijn eerste seizoen. Natuurlijk was de show verre van perfect. Maar toch! Fans wachten uiteraard met smart op het komende tweede seizoen.

Shadow and Bone is een verfilming van twee boeken van schrijfster Leigh Bardugo: Shadow and Bone en Six of Crows. Een mooi besluit van Netflix, want daardoor mengen de verhalen rond de Dregs (de Crows zoals ze in de serie heten) en de YA-vibes van protagonist Alina heel goed.

Shadow and Bone seizoen 2
Het eerste seizoen van Shadow and Bone werd met enthousiasme ontvangen door fans van de nieuwe serie en het boek waar de show op gebaseerd is.

Fans kijken natuurlijk uit naar het tweede seizoen van de show, waarin antiheld Kaz Brekker hopelijk een grote rol krijgt en Alina weer vooruitgang boekt als de Sun Summoner.

Helaas is het nog even wachten op het tweede seizoen van Shadow and Bone.

De opnames begonnen in januari dit jaar en duurden tot begin deze maand. Dat weten we dankzij een toffe video van de castleden!

Maar we weten ook dat het gewoonlijk zes maanden duurt voordat een serie klaar is met de postproductie.

Dat vergroot de kans dat Shadow and Bone pas in november of december van dit jaar van start gaat. Of, afhankelijk van hoe groot het nieuwe seizoen is, aan het begin van 2023.
Lees meer over: Shadow and Bone, Netflix, Leigh Bardugo

Populair nieuws