'Vikings: Valhalla' vindt opvallend nieuw castlid

'Vikings: Valhalla' vindt opvallend nieuw castlid

Florian Monteanu is toegevoegd aan de cast van deze Netflix serie.

Jim Pedd, 8 mei 2022 08:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Florian Munteanu, die recent een bus in San Fransisco doormidden hakte als Razor Fist in de Marvel Studios-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Hij gaat nu op weg naar een kouder klimaat!
De acteur, die geboren is in Duitsland, heeft namelijk getekend voor een belangrijke rol in Netflix-serie Vikings: Valhalla.

Vikings: Valhalla
Munteanu is een enorme man, dus hij past goed in de wereld van Vikings: Valhalla. Daarin wordt vooral gepraat via de weg van het zwaard!

Vikings: Valhalla speelt zich een eeuw na de gebeurtenissen in Vikings af. Vikings: Valhalla draait om de levens van belangrijke historische figuren die een rol hadden aan het einde van het Viking-tijdperk.

We volgen onder meer Harald Hardrada, Leif Erikson en King Canute. Vikings: Valhalla werd gelanceerd in februari, toen Netflix het eerste seizoen compleet online knalde. En toen bestelde men meteen twee aanvullende seizoenen.

Daarin zal Muneanu de rol van George Maniakes spelen, die in Scandinavische sagas bekend staat als Gyrgir. Hij was een goede strijder en trouw aan de Emir.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Florian Monteanu, Netflix, Vikings, Vikings valhalla

Populair nieuws