Nieuwe serie 'Game of Thrones'-makers krijgt releasedatum

'Game of Thrones'-makers komen met nieuwe serie

David Benioff en DB Weiss werken al lange tijd aan een nieuwe serie voor Netflix.

Jim Pedd, 25 september 2022 13:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix komt met een verfilming van de Chinese hit The Three-Body Problem. De serie van makers David Benioff en D.B. Weiss zal, zo maakte Netflix gisteren tijdens het TUDUM-evenement bekend, in de loop van 2023 te zien zijn.
De serie The Three-Body Problem is gebaseerd op een boek van schrijver Liu Cixin en wordt de eerste serie van Benioff en Weiss sinds Game of Thrones eindigde.

The Three-Body Problem
De The Three-Body Problem-reeks, ook wel bekend als Remembrance of Earth's Past, begint in een toekomst waarin de Aarde een invasie van aliens van een naburig sterrenstelsel afwacht.

Dat systeem bestaat uit drie sterren die om elkaar heen cirkelen in een drielichaamssysteem. Er bestaat daar slechts 1 leefbare planeet, die wel vaak last heeft van extreme temperatuur- en klimaatveranderingen, waardoor er een cyclus van maatschappelijk verval en maatschappelijke opkomst ontstaan is.

Cixin vertelde in het verleden al enorm uit te kijken naar de verfilming van The Three-Body Problem.

"Ik begon met een verhaal dat de tijd en de grenzen van naties, culturen en rassen overschreed. Een verhaal dat ons het lot van de mensheid in zijn geheel laat bekijken."
Bron: ComicBook

Lees meer over: David Benioff, DB Weiss, Netflix, three body problem

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws