Epische scifi-serie van 'Game of Thrones'-bedenkers krijgt nieuwe acteurs

'Three-Body Problem' vindt nieuwe acteurs

Als we de geruchten moeten geloven, belooft het scifi-epos de grootste Netflix-serie ooit te worden.

Zilko Tarici, 25 juni 2022 14:58

Jonathan Pryce (Slow Horses), Rosalind Chao (Star Trek: Deep Space Nine), Ben Schnetzer (Y: The Last Man) en de 10-jarige nieuwkomer Eve Ridley (Peppa Pig) zijn de nieuwste toevoegingen aan de cast van Netflix-serie The Three-Body Problem).
De serie is gebaseerd op de gelijknamige scifi-trilogie van de Chinese auteur Liu Cixin. In de serie gaan we zien hoe de mensheid ontdekt dat we niet alleen zijn in het universum en zich voorbereidt op de aankomst van een buitenaardse macht over een paar honderd jaar.

Een enorme cast
De eerder genoemde acteurs zijn te zien naast de eerder aangekondigde Jovan Adepo, Eiza Gonzalez, Benedict Wong, Marlo Kelly, Jess Hong, Alex Sharp, Sea Shimooka, Saamer Usmani en Zine Tseng.

David Benioff en Dan Weiss, de voormalige scenaristen/producenten van Game of Thrones doen dienst als showrunners. Ze doen dit samen met co-bedenker, scenarist en uitvoerend producent Alexander Woo (True Blood, The Terror: Infamy).

Onder de lange lijst producenten bevinden zich ook namen als regisseur Rian Johnson en actrice Rosamund Pike. Ook Brad Pitts Plan B Entertainment is van de partij. De voor een Oscar genomineerde Derek Tsang (Better Days) regisseert meerder afleveringen van The Three-Body Problem).
Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Game of Thrones, David Benioff, Dan Weiss, Rian Johnson, Rosamund Pike, Benedict Wong

Populair nieuws