Meest absurde Netflix-serie tot op heden krijgt eerste beelden

Meest absurde Netflix-serie krijgt eerste beelden

Deze overdosis aan humor, schattigheid en verbijstering kan zomaar de nieuwe grote Netflix-hit worden.

Mitchell van Vuren, 26 september 2022 14:09

De trailer is uit van een nieuwe Netflix-serie, die zacht uitgedrukt absurd te noemen is. De Japanse serie gaat namelijk over… een gedreprimeerd ei. Gudetama kan vertaald worden als 'lui ei' en heeft ook daadwerkelijk deze vorm. Bekijk zelf in de trailer hoe het populaire stripfiguurtje ontsnapt uit de koelkast!
Gudetama komt niet zomaar uit de lucht vallen. In 2014 had het figuurtje al een eigen serie in Japan, en was het in eerste instantie gericht op jeugdige kijkers. Millenials konden zich echter verbazingwekkend goed herkennen in de lethargie van Gudetama, kenmerkend voor de huidige jeugdcultuur. Wie vindt zichzelf nou ook niet soms heel erg zielig, en heeft geen zin om op te staan?

Gudetama vond via deze route al snel een groot fandom binnen Azië en kreeg zelfs een eigen Twitteraccount. Netflix kon natuurlijk niet lang achterblijven en bood het figuurtje een eigen serie aan.


De absurde trailer van Gudetama: An Eggcellent Adventure
De serie is een hybride versie van liveaction en CGI, wat het een aparte en schattige stijl geeft. Hieronder is de trailer al te bekijken.

Vanaf 13 december zullen de avonturen van Gudetama te volgen zijn tijdens zijn epische zoektocht naar zijn moeder.


Bron: Netflix

Lees meer over: gudetama an eggcelent adventure, gudetama, japan, netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws