Nederlandse voetballegende maakt come-back op Videoland

Come-back Nederlandse voetballegende op Videoland

Op 2 oktober wordt deze serie over een Nederlands voetbalicoon opnieuw uitgezonden.

Mitchell van Vuren, 28 september 2022 10:08

Vanaf 2 oktober is de serie over deze Nederlandse voetballegende opnieuw te vinden bij Videoland: Johan: Logisch is Anders. In 2014 en 2015 werd de serie over Johan Cruijff uitgezonden door de VPRO, en zal vanaf komende maand weer te zien zijn voor voetbalfanaten op Videoland.
De serie duikt in het levensverhaal van de wereldberoemde Johan Cruijff, die in 2016 overleed (twee jaar na de originele uitzending van de biografische serie). Onder de Spanjaarden bekend als El Salvador ('de verlosser') heeft de man een behoorlijke reputatie opgebouwd en heeft hij zelfs een stadion met zijn naam erop.

De vele hoogte- en dieptepunten van zijn loopbaan komen in de serie langs, maar ook zijn privéleven komt aan bod in de vierdelige serie. Reinout Scholten van Aschat speelt de rol van de jonge voetballer, Ian Bok neemt het stokje van hem over als Cruijff zelf op oudere leeftijd de taak van coach op zich neemt.

Te vinden bij Videoland
De rechten van de serie zijn nu verschoven naar Videoland, die de serie op 2 oktober online zal zetten voor alle abonnees.

Benieuwd geworden? Bekijk dan hier de trailer!

Bron: -

Lees meer over: johan logisch is anders, vpro, johan cruijff, el salvador, videoland

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws