search
Deze spannende Zweedse thrillerserie komt naar de NPO!
Series / Featured

Deze spannende Zweedse thrillerserie komt naar de NPO!

Binnenkort zijn zowel seizoen 1 als seizoen 2 van de populaire Scandinavische serie te zien in Nederland.

Het tweede seizoen van de Zweedse thrillerserie Agent Hamilton komt bijna uit bij de NPO! In oktober zal de KRO-NCRV het tweede seizoen uitzenden. Het eerste seizoen kan nu al gevonden worden op NPO Plus!

Na meerdere films en één seizoen over de geheime agent Carl Hamilton heeft de spion in meerdere landen succes geboekt. Voldoende reden dus voor de Nederlandse Publieke Omroep om ook seizoen 2 te bestellen voor het Nederlandse publiek.

Agent Hamilton is gebaseerd op een reeks thrillerboeken over de gelijknamige spion, die geschreven zijn door de Zweedse schrijver en journalist Jan Guillou. De agent wordt gespeeld door de acteur Jakob Oftebro, die ook bekend is door zijn spel in Below the Surface.

Wat staat ons te wachten in seizoen 2?
Het nieuwe seizoen zal bestaan uit vier verschillende verhalen, die agent Hamilton ook naar verschillende landen zal brengen, waaronder Polen, België en Frankrijk. Maar zijn geheime missies zijn moeilijk te verzoenen met zijn bloeiende liefdesleven met Lykke (Félice Jankell)...

Vanaf 8 oktober is de Zweedse serie te volgen op NPO Plus of op NPO3. Seizoen 1 kan nu al gevonden worden op de streamingdienst van de NPO. Bekijk de trailer hieronder!

Aanbevolen artikelen