Eerste reacties gewelddadige Marvel-horrorfilm 'Werewolf by Night': een monsterhit?

Eerste reacties Marvel-horror 'Werewolf by Night'

Filmnieuws - Wordt dit de film die personages als Blade en Ghost Rider naar het MCU brengt?

Zilko Tarici, 27 september 2022 10:42

De eerste reacties op Marvel Studios' Werewolf by Night stromen online. En die zijn uiterst goed, zoals je hieronder zult lezen!
De reacties zijn tot nu grotendeels positief en prijzen met name de manier waarop de Disney+-special in zwart/wit is gefilmd, en daarmee eer betoont aan de 'old school' horror uit de jaren '40 en '50. Daarnaast wordt Michael Giacchino's regie en muziek geprezen, maar ook het camerawerk, de personages en de komische aspecten.

Phase Zero-presentator Brandon Davis schreef:

"Werewolf by Night is geweldig. Het is een op zichzelf staand, compleet verhaal met een sterk begin, midden en einde. Met te gekke shots die eer betonnen aan klassieke horrorfilms en interessante personages. De film is gewelddadig, komisch, meeslepend en intrigerend."

C. Robert Cargill, scenarist van o.a. Doctor Strange en The Black Phone reageerde ook positief:

"Marvels Werewolf by Night laat de jaren '70-strips van Marvel zien door een jaren '30-lens. Supervermakelijk en een stuk harder dan Marvel tot nu toe heeft laten zien. De film bevat een geweldig cult-personage dat je niet ziet aankomen. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik hem op het witte doek heb gezien. Een te gekke traktatie voor de maand oktober."

Hieronder lees je nog een aantal andere tweets van betrouwbare bronnen:
Bron: CBR

Lees meer over: MCU, Werewolf by Night, Marvel Studios, Michael Giacchino, Gael Garcia Bernal

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws