search
Dit is de hele cast van de liveaction-remake van 'Avatar: The Last Airbender'!
Series / Nieuws

Dit is de hele cast van de liveaction-remake van 'Avatar: The Last Airbender'!

De volledige cast van de geanticipeerde remake is bekend, en de lijst is flink!

Met de aankomende Avatar: The Last Airbender-serie dingt Netflix naar de eer om de eerste geslaagde liveaction-adaptatie te maken van de geliefde kinderserie. Na het debacle van de filmadaptatie uit 2010 zet Netflix veel in op de remake. Nu zijn eindelijk alle primaire rollen uit de serie bekendgemaakt!

Er bevinden zich vier rijken in de wereld van de stuurders der elementen, met ernaast nog een vijfde geestenwereld. Hieronder kan je een snel overzicht vinden van wie er allemaal zal gaan spelen in de serie als onderdeel van welk rijk.

Het Aarderijk
Utkarsh Ambudkar is Koning Bumi, de geliefde gek uit Omashu. Danny Pudi is The Mechanist, de goedige uitvinder, en Arden Cho speelt June, een meedogenloze premiejager. Lucian-River Chauhan is Teo, de idealistische zoon van The Mechanist, en James Sie speelt de fanfavoriete Kolenman, een groenteverkoper uit Omashu met bijzonder veel pech.

De Waterstammen
Amber Midthunder speelt Prinses Yue, de dochter van de leider van de Noordelijke Waterstam. A Martinez is Pakku, de ervaren waterstuurder van de Noordelijke Waterstam en de leermeester van Aang. Irene Bedard is verder Yagoda, een empathische genezeres onder de waterstuurders.

Joel Oulette speelt krijger Hahn, en Nathaniel Arcand speelt Arnook, de vader van prinses Yue en de leider van de Noordelijke Waterstam. Meegwun Fairbrother is Avatar Kuruk, een vorige Avatar met een getroebleerd verleden.

De Vuurnatie
Momona Tamada speelt Ty Lee, een van de beste vriendinnen van Prinses Azula. Thalia Tran is verder Mai, een tweede vriendin van Azula. Ruy Iskandar speelt Luitenant Jee, de eerste officier van Prins Zuko's schip. Hiro Kanagawa is Vuurheer Sozin, de ambitieuze vorige heerser van de Vuurnatie en de grootvader van Vuurheer Ozai.

C.S. Lee is Avatar Roku, de voorganger van Aang en afkomstig als Avatar uit de Vuurnatie. François Chau speelt The Great Sage, de vereerde spirituele leider van de Vuurnatie en de bewaker van Avatar Roku's graf. Ryan Mah is Luitenant Dang, Commandant Zhao's tweede man.

De Geestenwereld
George Takei vertolkt Koh, een oude, roofzuchtige geest. Randall Duk Kim is Wan Shi Tong, die verschijnt in de vorm van een gigantische uil.

Met zo'n lijst is het moeilijk om géén zin te hebben om de wereld van de Avatar opnieuw te bezoeken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen