Huh? Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender' maakt crossover met animatieserie

Avatar: The Last Airbender crossover animatie

Avatar: The Last Airbender doet het heel slim voor de fans van het origineel.

Jim Pedd, 29 juli 2022 07:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Avatar: The Last Airbender is een van de grootste animatieseries die ooit gemaakt zijn. De wederopstanding hiervan heeft de franchise weer volledig op de kaart gezet.

Met heel wat nieuwe projecten, waaronder animatiefilms en -series op komst, zijn de ogen ook gericht op het nieuwe project van Netflix: een live-action verfilming van Avatar: The Last Airbender. En vandaag leren we dat men de Cabbage Merchant, de kolenman, gecast heeft.

Avatar: The Last Airbender
De acteur die deze rol mag spelen is naar verluidt niemand minder dan James Sie. Hij was ook de stemacteur die het personage in de oorspronkelijke animatieserie Avatar: The Last Airbender verzorgde.

Dat meldt Avatar News vandaag. Sie zou toegevoegd zijn als de Cabbage Merchant in de live-action serie. Extra grappig is dat het personage van Sie ook in zekere vorm een rol had in vervolgserie The Legend of Korra, waarin Sie de stem van de zoon van de verkoper insprak, de CEO van Cabbage Corp.

Sie is een Chinees-Amerikaanse acteur die heel wat bekend stemwerk gedaan heeft, waaronder rollen naast Jackie Chan, Master Monkey en Eddy Raja.

Ook verzorgde Sie live-action werk voor de film Chain Reaction uit 1996.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Netflix, Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko

Populair nieuws