Dit gaat de nieuwe 'The Walking Dead'-serie anders doen

De geliefde The Walking Dead-personages Rick en Michonne krijgen een spin-off, maar de serie wordt iets anders dan we gewend zijn.

Niels Arts, 29 september 2022 18:48

Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead komt dit jaar ten einde, maar dat betekent niet het einde van de franchise. In tegendeel, want er komen nog genoeg spin-offs uit om naar uit te kijken. Bijvoorbeeld een spin-off over Rick en Michonne.
Het was een grote verrassing toen Rick Grimes (Andrew Lincoln) de hitserie The Walking Dead verliet. Maar zijn vertrek blijkt niet permanent te zijn, want hij keert terug voor een spin-off.

The Walking Dead spin-off
De spin-off gaat over Rick en Michonne, want voor wie anders kan Lincoln terugkeren? Veel is er nog niet over de serie bekend, maar onlangs heeft showrunner Scott M. Gimple enkele interessante details gedeeld.

Zo teast hij dat dit "epische liefdesverhaal" plaatsvindt in een locatie die we nog niet eerder in The Walking Dead hebben gezien. Rick en Michonne zijn dus ergens heen gevlucht ver van hun geschiedenis vandaan, misschien wel om bepaalde bekende gezichten te vermijden.

Toen Rick ontwaakte van zijn coma in de allereerste aflevering van The Walking Dead, "ontdekte hij een nieuwe wereld". En dat is precies wat hij in zijn spin-off ook gaat doen.

Ook geeft aan dat de dynamiek tussen Rick en Michonne, vooral aan het begin van de nieuwe serie, wellicht anders gaat zijn dan we van de twee gewend zijn. Ze zijn immers een lange tijd niet bij elkaar geweest, en er is een hoop veranderd.

Maar het zal allemaal wel goed komen. Gimple noemt het verhaal namelijk niet voor niets een "love story", toch?

Bron: Comic Book

Lees meer over: Rick, Michonne, The Walking Dead, spinoff, AMC

Populair nieuws