3 spannende series op Netflix die je gezien moet hebben

3 spannende series op Netflix die je NU wil zien

De redactie van SerieTotaal tipt weer drie sterke series, die op jouw kijklijstje thuishoren!

Mitchell van Vuren, 29-09-2022 22:13

Wat te kijken deze week? De redactie van SerieTotaal geeft antwoord op jouw vragen met deze drie dikke aanraders op Netflix, die je gezien moet hebben!
Die Kaiserin | Kijk nu! | 6 afleveringen
De jonge keizerin Elisabeth, ook wel bekend onder de naam Sisi, heeft al meerdere films aan haar gewijd gekregen. Met dit kostuumdrama waagt ook Netflix een poging het leven van de opstandige, eigenzinnige keizerin weer kleur te geven.

Zij moet, samen met haar keizerlijke echtgenoot, haar weg vinden bij het hof vol etiquette, intriges en een keiharde machtsstrijd. Er staat het keizerlijke duo voldoende uitdagingen te wachten; zullen ze het samen aankunnen?


Salvation | Kijk nu! | 2 seizoenen
Een asteroïde wordt ontdekt, die binnen zes maanden zal inslaan op de Aarde. Wereldwijd slaat de paniek toe, en men probeert wanhopig een oplossing te verzinnen.

Een MIT-student en een miljardair lijken op elkaar aangewezen met een plan, dat mogelijk de Aarde van volledige vernietiging kan gaan redden.


Katla | Kijk nu! | 8 afleveringen
In deze IJslandse serie verstoort het uitbarsten van een vulkaan het reilen en zeilen van een nabijgelegen dorpje. Een vol jaar later lijkt de vrede nog steeds niet te zijn teruggekeerd onder de dorpsbewoners, alsof de vulkaan meer in hen heeft wakker gemaakt dan men had kunnen denken.


Bron: Netflix

Lees meer over: katla, die kaiserin, the empress, salvation, netflix

Populair nieuws