search
Michiel Huisman maakt zijn opwachting in deze nieuwe thriller van Apple TV+
Series / Nieuws

Michiel Huisman maakt zijn opwachting in deze nieuwe thriller van Apple TV+

De Hollywoodster uit eigen bodem schittert in de aankomende nieuwe 'flagship' serie

Apple TV+ heeft de releasedatum bekend gemaakt van het langverwachte Echo 3. Met deze serie wil Apple TV duidelijk de concurrentie aangaan met series als House of the Dragon van HBO of The Lord of the Rings: The Rings of Power. De nieuwe thriller bevat veel grote sterren waaronder onze eigen Michiel Huisman.

in Echo 3 maken we kennis met Amber Chesborough, die gespeeld wordt door Jessica Ann Collins (Zero Dark Thirty, Clickbait) Ze is een Amerikaanse wetenschapper die plots verdwijnt op de grens van Colombia en Venezuela. Om te achterhalen wat er gebeurd is gaan haar man Prince, gespeeld door Michiel Huisman (Game of Thrones, Haunting of Hill House), en Bambi, gespeeld door Luke Evans (Dracula Untold, The Hobbit) naar Colombia om de zaak te onderzoeken.

Serie van Oscarwinnende makers
De serie is ook daadwerkelijk opgenomen in Colombia. De makers hebben hiervoor gekozen om de serie zo waarheidsgetrouw mogelijk te laten zijn. Er zal ook zowel in het Engels als in het Spaans gesproken worden.

Echo 3 is gebaseerd op de Israƫlische serie When Heroes Fly dat zelf weer gebaseerd is op het gelijknamige boek van Amir Gutfreund. De versie voor Apple TV+ wordt geproduceerd door Keshet Studios en is tot stand gekomen door Oscarwinnaar Mark Boal (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty).

De eerste drie afleveringen komen op 23 november naar Apple TV+ met daarna wekelijks een nieuwe aflevering. Hou SerieTotaal in de gaten voor meer updates van Echo 3.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen