Volledige naam van Rick Grimes uit 'The Walking Dead' bekend

Echte naam Rick Grimes 'The Walking Dead' bekend

Fans hebben eindelijk antwoord gekregen op de brandende vraag: wat is de volledige naam van Rick Grimes?

Nina Beerendonk, 1 oktober 2022 09:29

Het personage Rick Grimes uit The Walking Dead heeft gedurende de serie vele bijnamen gehad, waaronder "Sheriff", "Cowboy", "Officer Friendly" en "Rick the Prick". Maar er is iets dat fans zich al een tijdje afvragen: wat is de échte naam van Rick Grimes?
Tijdens een veiling van meer dan 100 rekwisieten die te zien waren in de serie, dook een oud fotoalbum van de familie Grimes uit seizoen 1 op. In dit fotoalbum staan wel 30 familiefoto’s van Rick, zijn vrouw Lori, hun zoon Carl en Carls handgeschreven afscheidsbrief aan Rick uit seizoen 8.

Dit is de echte naam van Rick Grimes
Daarnaast merkten fans op Twitter op dat het fotoalbum ook Ricks bachelorsdiploma in strafrecht aan Georgia Central University bevat. En hierop staat iets interessants, namelijk zijn officiële voor- en achternaam: Richard. D. Grimes.

Hoewel de naam nou niet perse enorm spectaculair of verrassend is, hoeven fans in ieder geval niet langer peinzend wakker te liggen over dit dringende vraagstuk.

Veiling van rekwisieten
Het bieden op de rekwisieten kan nog steeds op de Amerikaanse veilingsite Goldin. Naast het fotoalbum, staan er nog tientallen andere spullen op die je kunt herkennen uit The Walking Dead. De veiling is er vooral om het laatste seizoen te vieren, aldus Clayton Neuman van de Amerikaanse streamingdienst AMC:

"Terwijl 'The Walking Dead' zijn epische finale nadert, en voordat het volgende hoofdstuk van het 'The Walking Dead' universum begint, wilde AMC deze mijlpaal vieren met onze miljoenen fans die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt."

Het derde deel van het 11e en laatste seizoen van 'The Walking Dead' is vanaf 3 oktober te zien op Disney+.


Bron: Comicbook

Lees meer over: The Walking Dead, Rick Grimes, Disney Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws