Disney+ voegde heel wat nieuwe series toe

Disney+ liet het aanbod behoorlijk groeien deze week, met heel wat nieuwe series.

Jim Pedd, 01-10-2022 13:16

Elke zaterdag duiken we in het nieuwe aanbod van Disney+. Deze week zijn er weer behoorlijk wat nieuwe titels toegevoegd. We duiken erin!
The Old Man (seizoen 1): Dan Chase ontsnapte decennia geleden uit de CIA en leeft nu buiten het zicht van iedereen. Wanneer een huurmoordenaar arriveert en Chase probeert uit te schakelen, leert de oude agent dat hij, om zijn toekomst veilig te stellen, nu zich met zijn verleden moet gaan verzoenen.

The Mighty Ducks: Game Changers (seizoen 2): In het hedendaagse Minnesota zijn de Mighty Ducks geëvolueerd van schamele underdogs tot een ultracompetitief, sterk jeugdhockeyteam.

The D'Amelio Show (seizoen 2): Van een relatief onbekend en normaal leven tot een leven in de schijnwerpers van Hollywood, worden de D'Amelio's geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en kansen die ze zich niet hadden kunnen voorstellen.

America The Beautiful (seizoen 1): 'America the Beautiful' is het ambitieuze verhaal van het thuis van de Amerikanen. Geleid door de iconische diersoorten die ons het meest aanspreken, gaan we op reis door Amerika's visueel spectaculaire regionen:

Big Mouth (seizoen 1): Een advocaat met een winstpercentage van tien procent raakt verwikkeld in een moordzaak en wordt van de ene dag op de andere de beruchte en geniale oplichter Big Mouse.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Women in Taipei (S01E03)
Welcome to Wrexham (S01E02)
The Zone: Survival Mission (S01E06)
May It Please The Court (S01E03)
Fearless: The Inside Story of the AFLW (S01E06)
Andor (S01E04)
American Horror Stories (S02E05)
The Kardashians (S02E02)
She-Hulk: Attorney at Law (S01E07)

Lees meer over: Disney plus, weekoverzicht

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam