HBO Max maakte er een druk weekje van vol nieuwe series

HBO Max maakte er een druk weekje van

Check hier al het nieuws dat HBO Max de afgelopen dagen heeft toegevoegd.

Jim Pedd, 1 oktober 2022 13:51

Het was een behoorlijk drukke week met heel wat nieuwe series op HBO Max. We zetten het aanbod voor je op een rij!
Mr. Pickles (seizoen 3): De serie 'Mr. Pickles' richt zich op het leven van de famile Goodman en hun zesjarige zoon Tommy, wiens beste vriend de sympathieke Border Collie van de familie, Mr Pickles, is.

Eagleheart (seizoen 3): Eagleheart volgt US Marshal Chris Monsanto tijdens zijn strijd tegen misdaad met zijn twee partners: de trage Brett en de brave Susie.

Hostages: Op 4 november 1979 bestormden Iraanse studentenactivisten de Amerikaanse ambassade in Teheran en namen meer dan 60 Amerikanen in gijzeling.

Zerozerozero (seizoen 1): Van Italië tot Mexico en de Verenigde Staten: Als de Italiaanse 'Ndrangheta' een enorme lading cocaïne bestelt, zijn daar partijen van over de hele wereld bij betrokken.

The Killing (seizoen 1-3): 'Forbrydelsen' (The Killing) draait om de eigenwijze inspecteur Sarah Lund (Sofie Gråbøl), die met haar collega Jan Meyer (Søren Malling) belast is met het onderzoek naar de verkrachting van en de moord op een negentienjarig meisje.

The Cleaning Lady (seizoen 2): Thony, een superslimme Cambodjaanse arts komt naar de VS voor een medische behandeling om haar zieke zoon te redden.

Stargirl (seizoen 3): Tiener Courtney Whitmore sluit zich aan bij de Justice Society of America. Gebaseerd op het karakter van DC Comics.

Outlier (seizoen 1): Een jong meisje wordt vermoord aangetroffen op een campingresort. Misdaadpsychologe Maja Angell gelooft dat de politie de verkeerde man heeft gearresteerd.

Grow (seizoen 1): De pas opgeleide effectenmakelaar Adam stort zich halsoverkop in de drugsindustrie nadat hij de smaak van macht te pakken heeft gekregen in het criminele wereldje.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Rick and Morty (S06E04)
House of the Dragon (S01E06)
Last Week Tonight with John Oliver (S09E23)
Los Espookys (S02E03)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws